Διαγωνισμός Facebook & τι επιτρέπεται.

Tι ορίζει το Facebook για τους διαγωνισμούς:

διαγωνισμοί facebook & τι επιτρέπεται

Διαγωνισμός Facebook στη Σελίδα σας γίνεται κάνοντας post την ανάρτηση του διαγωνισμού ή μέσω μιας εξωτερικής εφαρμογής(πλατφόρμα) που συνδέεται με τη σελίδα σας στο Facebook. Η χρήση της πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το διαγωνισμό όπως το θέλετε (πχ να ανεβάσουν φωτογραφίες οι χρήστες, να ψηφίσουν, να απαντήσουν σε κάποια ερώτηση) και να συλλέξετε και τα προσωπικά τους στοιχεία.

 

Για να μαζέψετε συμμετοχές, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τους χρήστες να κάνουν ένα από τα κάτωθι:

 
*Να δηλώσουν ότι τους αρέσει μια δημοσίευση στη Σελίδα σας ή να αφήσουν σχόλιο σε μια δημοσίευση της Σελίδας (π.χ. «Κάντε like στη δημοσίευση για να πάρετε μέρος»)
*Να κάνουν μια δημοσίευση στη σελίδα σας
*Να στείλουν ένα μήνυμα στη σελίδα σας.
 
Δεν πρέπει να κάνετε χρήση των προσωπικών προφίλ των χρηστών για τη συλλογή συμμετοχών στους διαγωνισμούς του Facebook. Δεν επιτρέπεται να ζητήσετε από άλλους χρήστες να κάνουν κοινοποίηση μια δημοσίευση στο προφίλ τους για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό ούτε να κάνουν κοινοποίηση στο προφίλ κάποιου φίλου τους για να τον προσκαλέσουν. Πηγή: Βιβλιοθήκη Facebook.
 
Αν θέλετε να αναλάβουμε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τη σελίδα σας στο Facebook με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας είμαστε στη διάθεσή σας!
 

Posted on 13/01/2016 in All Post, Facebook πληροφορίες & tips, social media

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top