Διαφήμιση στο Google AdWords

Τι είναι το Google AdWords & πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή μου
adwords διαφήμιση

Το AdWords είναι το διαφημιστικό εργαλείο της Google που εμφανίζει τις διαφημίσεις στο πάνω μέρος της γραμμής αναζήτησης της Google. Οι χρήστες που αναζητούν λέξεις κλειδιά σχετικές με αυτά που προσφέρετε θα βλέπουν τη διαφήμιση σας. Εσείς θα πληρώσετε μόνο εάν κάνουν κλικ και επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή σας καλέσουν στο τηλέφωνο.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Google AdWords για να διαφημιστώ;

1. Προσέλκυση νέων πελατών

Θα προσελκύσετε περισσότερους πελάτες που ενδιαφέρονται γι αυτό που προσφέρετε. Είναι πολύ πιο εύκολο να μετατρέψουμε σε πελάτη κάποιον χρήστη που βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης και εμείς του προσφέρουμε αυτό που ψάχνει! Προσεγγίζουμε τους εν δυνάμει πελάτες τη στιγμή που χρειάζονται κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

2. Προβολή σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο

Μέσω του AdWords έχουμε τη δυνατότητα να εμφανίσουμε τις διαφημίσεις σας σε χρήστες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή πόλεις.

3. Πληρώνετε μόνο τα κλικ στη διαφήμισή σας

Είναι ένας εξαιρετικά στοχευμένος τρόπος διαφήμισης και αποδοτικός καθώς δεν πληρώνετε για το πόσες φορές θα εμφανιστεί η διαφήμισή σας αλλά για το πόσοι θα μπουν στη σελίδα σας. ΄Ετσι, επενδύετε τα χρήματα σας σε κόσμο που ενδιαφέρεται πραγματικά να γι αυτά που προσφέρετε.

4. Προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα την σωστή στιγμή

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.


Τι budget πρέπει να διαθέσω;

Το κόστος της διαφήμισης εξαρτάται από πόσες καμπάνιες θα δημιουργηθούν (πόσα προϊόντα ή υπηρεσίες θέλετε να προβάλετε), από το πόσο κοστίζει το κλικ στις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξουμε, από τον ανταγωνισμό καθώς και από το πόσο κόσμο θέλουμε να προσελκύσουμε στη σελίδα μας.

Αφού συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες προβολής σας και τους στόχους σας θα σας προτείνουμε το κατάλληλο budget για να ξεκινήσουμε τη διαφήμισή σας στη Google!


Με ποιους τρόπους μπορώ να διαφημιστώ στη Google;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Η πιο διαδομένη μορφή διαφήμισης στην οποία ο χρήστης αναζητάει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο  Google

και εμφανίζεται η διαφήμιση σας ανάλογα με τη λέξη “κλειδί”  που έψαξε

Δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν ένα παρόμοιο εργαλείο διαφήμισης με τέτοιες δυνατότητες.

 

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Οι διαφημίσεις στο Δίκτυο Εμφάνισης η αλλιώς Google Display Network είναι διαφημίσεις με εικόνα η κείμενο

και εμφανίζονται σε ιστοτόπους που συνεργάζονται με την google πχ ( Youtube, gmail, blogs ή σε κάποιο website που έχει επιτρέψει να εμφανίζονται διαφημίσεις Adwords)

 

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Σκεφτείτε ότι κάποιος χρήστης έχει επισκεφτεί τον ιστότοπο σας μετά βγαίνει και τον ακολουθεί μια διαφήμιση

σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα επισκέπτεται με εικόνα ή με κείμενο και για όσο διάστημα εμείς θέλουμε.

Αυτό ονομάζεται Remarketing ή Επαναληπτικό μάρκετινγκ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

Με τις διαφημίσεις video TrueView προβαλόμαστε με video χωρίς χρεωνόμαστε για τυχαίες εμφανίσεις. Οι χρήστες θα πρέπει να δουν ολόκληρο το βίντεο ή πάνω από 30 δευτερόλεπτα, διαφορετικά δεν θα χρεωθούμε.

Οι διαφημίσεις με video TrueView εμφανίζονται στο YouTube, όσο και σε sites άλλων εκδοτών του Δικτύου εμφάνισης της Google.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

 


Που θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις μας;

Oι διαφημίσεις στο AdWords μπορούν να εμφανίζονται σε διαφορετικά σημεία στον ιστό, ανάλογα με τον τρόπο στόχευσης των διαφημίσεων, το κοινό που επιλέγουμε να προβληθούν και τους τύπους διαφημίσεων που θα δημιουργήσουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημίσεις που να περιλαμβάνουν κείμενο, εικόνα ή video.

google δικτυο αναζητησης

Στη Μηχανή αναζήτησης Google:

Οι διαφημίσεις με κείμενο μπορούν να εμφανίζονται επάνω ή κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Ακόμη, μπορούν να εμφανίζονται πάνω ή κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Play.

google display network

 

Στους Συνεργάτες αναζήτησης Google:

Όταν οι διαφημίσεις σας με κείμενο προβάλλονται σε συνεργάτες αναζήτησης, μπορούν να εμφανίζονται σε σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης (πχ in.gr), σε sites που λειτουργούν ως ηλεκτρονικές σελίδες καταλόγου ή σε άλλες σελίδες που σχετίζονται με την αναζήτηση ενός χρήστη.

δίκτυο αναζητησης

 

Στο Δίκτυο εμφάνισης της Google:

Μπορούμε να προβάλουμε διαφημίσεις με κείμενο, εικόνα ή video σε πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους, βίντεο και εφαρμογές που προσφέρουν χώρο στη Google για την εμφάνιση διαφημίσεων

google remarketing

 

Σε sites που επισκέπτονται οι πελάτες σας:

 Μπορούμε να προβάλουμε διαφημίσεις με εικόνα, κείμενο ή video σε χρήστες που έχουν επισκεφτεί ή έχουν αγοράσει από τη σελίδα μας καθώς αυτοί περιηγούνται στον ιστό.

google network

 

Σε σελίδες της Google όπως το YouTube, το Gmail, το Blogger 

Πώς ξέρω ότι θα έχει αποτελέσματα;

Για να έχουμε μια επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία στο Google AdWords, χρειάζεται ένας σωστός σχεδιασμός, συγκεκριμένη στρατηγική, διεισδυτική μελέτη για τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσουμε και το κατάλληλο budget βάσει του ανταγωνισμού στο αντικείμενο σας.

Στόχοι που μπορείτε να επιλέξετε:

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας σας
Πραγματοποίηση αγορών στον ιστότοπό σας
Επισκέψεις στη ιστοσελίδα σας
Κλήση στην επιχείρησή σας

Ο δικός μας στόχος είναι να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αυτό ονομάζεται βελτιστοποίηση!

Πώς γίνεται;

Γιατί να επιλέξεις εμάς για τη διαφήμισή σου στο AdWords;

Eίμαστε πιστοποιημένοι Google Partners, που σημαίνει ότι έχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία για να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το λογαριασμό σας.

Ως Google Partners συνεργαζόμαστε άμεσα με την Google.Επικοινωνούμε με τον προσωπικό μας σύμβουλο ώστε να έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα και στατιστικά για κάθε κλάδο . Ακόμη, έχουμε πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις για να μαθαίνουμε πρώτοι τι αλλάζει στη Google.

Ως Google Partners χρησιμοποιούμε βέλτιστες πρακτικές για τους λογαριασμούς των πελατών μας ώστε να πετυχαίνουμε διαρκή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων μας. Βάσει της απόδοσής μας στο λογαριασμό σας αξιολογούμαστε με τη σειρά μας από τη Google για να διασφαλίσει την άριστη διαχείριση του λογαριασμού σας.


δωρεάν κουπόνι διαφήμισης google

Tέλος, αν ξεκινήσετε μαζί μας θα έχετε δώρο 75 ευρώ για διαφήμιση (με την προϋπόθεση να στηθεί νέος λογαριασμός στο AdWords)


Πόσο θα μου κοστίσει η διαφήμιση στο Google AdWords;

 

Back to Top