ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαχείριση και Διαφήμιση Facebook Page

Το Facebook είναι ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία της σημερινής επιχείρησης.

Και αυτό γιατί όποιο και αν είναι και αν είναι το κοινό σας, είναι σίγουρα σίγουρα εκεί!

Το Facebook, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε άμεσα με τους υφιστάμενους και εν δυνάμει πελάτες σας, να τους παρουσιάσετε σε πραγματικό χρόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και να συνομιλήσετε άμεσα μαζί τους. Ακόμη, μέσω της διαφήμισης στοχεύετε ακριβώς το κοινό που σας ενδιαφέρει και έτσι προωθείτε με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Όλα αυτά όμως για να γίνουν πραγματικότητα χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το Facebook με τη σοβαρότητα που του αρμόζει.

Είναι διαφορετικό το πως χρησιμοποιούμε το Facebook ως απλοί χρήστες με προσωπικό προφίλ και πώς πρέπει να το χειριζόμαστε ως επιχείρηση!


Γιατί μια εταιρία χρειάζεται μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook?

Διαχείριση και Διαφήμιση Facebook Page

9+1 ΛΟΓΟΙ

1. Αύξηση υποψήφιων πελατών

Όποιο και αν είναι το κοινό σας σίγουρα βρίσκεται στο Facebook και μπορείτε να το προσεγγίσετε!

2. Επαγγελματική Προβολή της εταιρίας σας

Η εταιρία σας έχει φωνή και χαρακτήρα και τα βγάζει προς τα έξω μέσω της σελίδας της στο Facebook. Το περιεχόμενο των posts, οι συνομιλίες με τους χρήστες και οι προωθητικές ενέργειες εντός της σελίδας είναι είναι ο καλύτερος τρόπος να προβάλετε το προφίλ της επιχείρησής σας στον κόσμο.

3. Αύξηση επισκεψιμότητας στη ιστοσελίδας σας

Μέσα από το Facebook και τη σωστή σύνδεση του με το site σας μπορείτε να προσελκύσετε στοχευμένο κοινό στην ιστοσελίδα σας,

4. Ενδυνάμωση της εταιρικής σας ταυτότητας

Όπως είπαμε και παραπάνω μέσω ενός σωστού Facebook Page δείχνετε το χαρακτήρα της εταιρίας σας και αποκτάτε μια ολοκληρωμένη εικόνα στα μάτια των χρηστών, Μια σωστά ενημερωμένη και προσεγμένη επαγγελματική σελίδα στο Facebook δεν περνάει απαρατήρητη από τους χρήστες που πλέον έχουν γίνει οι πιο αυστηροί κριτές!

5. Αποτελεσματική και οικονομική διαφήμιση της εταιρίας σας

Το Facebook δίνει την ευκαιρία να διαφημιστείτε στο κοινό που θέλετε πολύ πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα μέσα και με μετρήσιμα αποτελέσματα. Μπορείτε να επιλέξετε σε ποια περιοχή θα εμφανίζεστε, σε ποιες ηλικίες, και να δηλώσετε ακόμη πιο στοχευμένα δημογραφικά στοιχεία όπως αν οι χρήστες θέλετε να είναι γονείς ή πρόσφατα παντρεμένοι!

6. Στατιστικά Στοιχεία για την πορεία της σελίδας σας

Έχετε καθημερινή πληροφόρηση και στατιστικά για την πορεία της σελίδας σας καθώς και το κοινό σας (φύλο, ηλικία, περιοχή)

7. Προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα πολύ ευρύ κοινό, εντός ή και εκτός Ελλάδας!

8. Άμεση επικοινωνία

Επικοινωνείτε γρήγορα και άμεσα με τους υποψήφιους πελάτες σας μέσω της σελίδας σας

9. Συλλογή στοιχείων από το κοινό σας

Μέσω της φόρμας συλλογής στοιχείων του Facebook και της διεξαγωγής διαγωνισμών με χρήση πλατφόρμας μπορείτε να συγκεντρώσετε πληροφορίες για το κοινό σας όπως δημογραφικά στοιχεία, emails ή ακόμη και το κινητό τους τηλέφωνο.

10. Βελτίωση SEO

Το Facebook συμβάλει στη βελτίωση του seo του site σας και καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της Google. Πολλές φορές στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google ένα Facebook Page εμφανίζεται σε υψηλότερη θέση από ότι η ίδια η ιστοσελίδα!


 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ FACEBOOK PAGE

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ FACEBOOK PAGE

Eμείς, στη Digitale φροντίζουμε την επαγγελματική διαχείριση της σελίδας σας στο Facebook σας με σκοπό να βγάζουμε προς τα έξω τον καλύτερο χαρακτήρα σας και να γνωρίσουν οι χρήστες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. 

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ FACEBOOK PAGE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ FACEBOOK PAGE

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διαφήμισή σας με δημιουργία καμπανιών στο Facebook (και το Instagram) ορίζοντας συγκεκριμένα κοινά-στόχους που σας ενδιαφέρουν βάσει παραμέτρων όπως η ηλικία, τα ενδιαφέροντα, οι συμπεριφορές, ο τόπος κατοικίας ή η εργασίας τους. 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τέλος, κάνουμε την σελίδα σας να ξεχωρίζει με την προσθήκη εφαρμογών, όπως microsite, φόρμα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό κατάστημα εντός της σελίδας, ροή πληροφοριών από τα υπόλοιπα social media που έχετε και δημιουργία διαγωνισμών με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ


Back to Top