Εξατομικευμένο Σεμινάριο Social Media One to One

Η κάθε επιχείρηση έχει τη δική της προσωπικότητα,

άρα και τις δικές της ανάγκες εκπαίδευσης!


social media seminar for business

Εξατομικευμένo σεμινάριο Social Media Strategy & Management


Mάθετε πως να έχετε μία επαγγελματική &ολοκληρωμένη παρουσία στα Social Media που σας ταιριάζουν και πως θα επικοινωνήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα/υπηρεσίες σας σε νέους υποψήφιους πελάτες.

digitale

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ

1. Αναλύουμε τον κλάδο σας

2. Παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό σας & τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν

3. Δημιουργούμε μαζί τη Στρατηγική στα Social Media που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση.

4. Σας εκπαιδεύουμε για να δημιουργείτε σωστό περιεχόμενο και να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας προφίλ σαν επαγγελματίες.


Και όλα αυτά όχι θεωρητικά – αλλά πρακτικά– ώστε να κατανοήσετε πλήρως τις λειτουργίες και τις δυνατότητες τους. Μετά από τα One To One σεμινάρια μας θα είστε σε θέση να:

 • Δημιουργείτε περιεχόμενο με εικαστικό και κειμενογράφηση,
 • Διαφημίζετε την εταιρία σας μέσω των social media,
 • Επικοινωνείτε και να κάνετε σωστή διαχείριση του κοινού σας,
 • Προβάλετε το χαρακτήρα της εταιρίας σας,
 • Ενισχύσετε το branding σας
 • Παρακολουθείτε τα στατιστικά σας, τους ανταγωνιστές σας και τα best practices του κλάδου σας.


Tι θα Mάθετε:

Πώς δημιουργούμε μία ολοκληρωμένη digital strategy. Θέτουμε τους στόχους σας, αναλύουμε τον κλάδο και την εταιρία σας, εντοπίζουμε τον ανταγωνισμό και την παρουσία του στο διαδίκτυο, επιλέγουμε τα κανάλια που θα έχετε παρουσία και στήνουμε το πλάνο της προβολής σας σε αυτά. Ακόμη, εντοπίζουμε μαζί πώς θα προσεγγίσετε ολόκληρη την ελληνική αγορά ή το κομμάτι εκείνο που σας ενδιαφέρει βάσει συγκριμένων κριτηρίων που μας επιτρέπει το κάθε κοινωνικό δίκτυο
Πώς θα δημιουργήσετε επαγγελματικές σελίδες σε μερικά από τα δημοφιλέστερα social media (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Instagram, Google+), πώς θα τις ανανεώνετε χωρίς να χάνετε χρόνο, πως θα τις προωθείτε σωστά και πως θα σας οδηγήσουν σε μελλοντικούς πελάτες. Ακόμη, θα μάθετε ποια από αυτά ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση και πώς να τα διαχειρίζεστε μαζικά από 1 πλατφόρμα (Hoot.
Πώς να διαφημιστείτε αποτελεσματικά στο Facebook & τα υπόλοιπα social media. Ποιοι είναι οι τρόποι χρέωσης, πώς φτιάχνουμε μια επιτυχημένη διαφήμιση, πως την κάνουμε στοχευμένη στο κοινό που θέλουμε και πώς βλέπουμε τα αποτελέσματά της.
Πώς διοργανώνουμε διαγωνισμούς, events και applications στο Facebook & το Instagram εύκολα & αποτελεσματικά με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας που μας επιτρέπει τη συμπλήρωση φόρμας και τη συλλογή στοιχείων των συμμετεχόντων (emails, τηλέφωνο, περιοχή) .
Πώς θα δημιουργήσετε βήμα προς βήμα τη δική σας κοινότητα & πως θα τη διαχειριστείτε σωστά ώστε (community building), να συζητά και να εξαπλώνει τη φήμη σας
Μάθετε πώς θα μας βοηθήσουν τα social media να προσελκύσουμε κόσμο στη σελίδα μας και να τους οδηγήσουμε σε αγορά
Μέτρηση στατιστικών αποτελεσμάτων – Δείτε τι πάει καλά και τι θέλει βελτίωση. Γνωρίστε το κοινό σας και τις συνήθειες του!
Ποια είναι τα σημαντικότερα λάθη, που καταστρέφουν μία παρουσία στα Social Media. Πώς προστατευόμαστε από κακές κριτικές ή κακοπροαίρετους ανταγωνιστές.


 • Πολύ καλή προσέγγιση των αναγκών της επιχείρησης, δομημένη παρουσίαση με πρόταση για σταθερά, εφικτά βήματα.

  — Marina from Barphone Digital —
 • Η στρατηγική που δημιουργήσαμε ήταν πιο σημαντικό μάθημα που έμαθα! Σας ευχαριστώ

  — Dimitris from Blossom Fresh —
 • Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από πραγματικούς γνώστες του χώρου!

  — Christina from Verona Shoes —

 

Social Media INSTRUCTOR

SIRAGAKI CLIO SOCIAL MEDIA instructor


Ρωτήστε μας το κόστος
Back to Top