ΝΕΟ: Προσθέστε το e shop σας μέσα στη σελίδα σας στο Facebook!

Το Facebook φέρνει το ηλεκτρονικό κατάστημα στη σελίδα σας!

κατάστημα e shop στο facebook

 

Με την προσθήκη της ενότητας «Κατάστημα» στη Σελίδα σας στο Facebook, μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας απευθείας μέσω e shop. Εμφανίζεται μαζί με τις άλλες ενότητες της Σελίδας σας, όπως η Αρχική σελίδα ή οι Πληροφορίες.

Η δυνατότητα προσθήκης του e-shop σας στο Facebook είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία οπότε είναι πιθανό ακόμα εσείς να μη το βλέπετε. Αλλά μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλά νέα! Η Digitale είναι εδώ για εσάς! Στη Digitale έχουμε τη δυνατότητα να στήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στο Facebook ακόμα και αν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για εσάς!

 

 

Με την ενότητα «Κατάστημα» στη Σελίδα σας, μπορούμε να κάνουμε τα εξής:

προσθέστε κατάστημα e shop στο facebook

 

  • Ανεβάζουμε τα προϊόντα και πληροφορίες για αυτά. Επίσης δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να ανεβάσουμε! Τα προίόντα ανεβαίνουν είτε σαν φωτογραφίες ή video!
  • Οργανώνουμε και προσαρμόζουμε τον κατάλογο προϊόντων του καταστήματός σας. Επιπλέον, μπορούμε να χωρίσουμε τα προϊόντα σε κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Μπορείτε να πουλάτε απευθείας από την Σελίδα σας.
  • Διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας. Μπορούμε πολύ εύκολα και απλά να επισημάνουμε εάν στάλθηκαν οι παραγγελίες σας, μπορούμε να ακυρώσουμε τις παραγγελίες σας ακόμα και να κάνουμε επιστροφές χρημάτων!
  • Προωθούμε συγκεκριμένα προϊόντα σας μέσω μιας διαφήμισης στο Facebook.
  • Έχουμε πλήρη Στατιστικά στοιχεία: πόσες προβολές είχε το προϊόν σας, πόσα κλικ, πόσες πωλήσεις και πόσα έσοδα έχετε συγκεντρώσει από το κάθε προϊόν!

Δείτε πώς θα εμφανίζεται:

e shop facebook gif 1

 


Μην περιμένετε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά!

Posted on 12/10/2016 in Facebook πληροφορίες & tips, Tελευταία Nέα

Back to Top