Ξεκινήστε σωστά

HubSpot Sales Onboarding

Το Sales Hub Onboarding έχει σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις που είτε χρησιμοποιούν ήδη κάποιο cloud CRM και θέλουν να μεταβούν στην πλατφόρμα του HubSpot, είτε είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν σε επαφή με ένα cloud CRM.

Θα σας καθοδηγήσουμε στο πώς να βελτιώσετε τις διαδικασίες πωλήσεων, αυτοματοποιώντας τα tasks σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες σας.

 

Θα λάβετε προτάσεις για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας στο HubSpot. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε διαδικασίες αναζήτησης και προώθησης και θα λαμβάνετε βέλτιστες πρακτικές σχετικά με το κλείσιμο των προσφορών πιο γρήγορα – όλα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους κατά νου.

HubSpot Sales

Onboarding & Συμβουλευτική Πωλήσεων

Κατά το onboarding σας, θα συνεργαστείτε μαζί μας, και σαν HubSpot Gold Solutions Partners, θα δημιουργήσουμε ένα χάρτη πορείας για την επίτευξη τόσο των άμεσων όσο και των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

 

Μαζί θα στήσουμε όλη την πλατφόρμα πάνω στα επιχειρησιακά σας δεδομένα και θα προσφέρουμε τις βέλτιστες πρακτικές για αναπτυχθεί η ομάδα πωλήσεων καλύτερα με το HubSpot.

 

Η υπηρεσία Onboarding του HubSpot είναι υποχρεωτική για το ΗubSpot Sales Professional και Enterprise, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης αξιοποίηση της πλατφόρμας και η σωστή λειτουργίας της από την ομάδα σας.

Δωρεάν Demo

Mε το HubSpot Sales Onboarding θα μπορείτε να:

 • Διαχειρίζεστε μόνοι σας την πλατφόρμα του HubSpot.

 • Παραμετροποιείτε τα πεδία που χρειάζεστε.

 • Κάνετε τμηματοποίηση των επαφών σας.

 • Αυτοματοποιείτε διαδικασίες και εκκρεμότητες.

 • Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τα deals σας.

 • Έχετε real time reporting πωλήσεων.

 • Βρίσκετε σε 1' όλες τις ενέργειες και επικοινωνίες ενός πελάτη.

Ξεκινώντας μαζί μας

Σκοπός του Onboarding

Ο βασικός στόχος του HubSpot Onboarding είναι να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε, για να βάλετε την επιχείρησή σας στο σωστό δρόμο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, αξιοποιώντας την πλατφόρμα του HubSpot.

 

Εάν ξεκινήσετε να λειτουργείτε μόνοι σας το HubSpot, είναι πιθανό να το κάνετε με επιτυχία, αλλά αυτό μπορεί να διαρκέσει από μήνες έως χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή το HubSpot είναι μια πανίσχυρη πλατφόρμα με πολλαπλές δυνατότητες και διαφορετικά μοντέλα, βάσει των αναγκών της κάθε επιχείρησης.

HubSpot Diagram - Digitale

Aξιοποιώντας πλήρως το

HubSpot Sales CRM

H διαδικασία διαμόρφωσης του HubSpot Sales έχει ως στόχο:

 • Να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για επιτυχημένο lead management στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

 • Να ορίσει μια διαδικασία πωλήσεων που θα εφαρμόζεται από όλους τους πωλητές σας.

 • Να εκμεταλλευτείτε επαρκώς όλα τα features που σας παρέχει το Sales Hub.

 • Να μάθετε να διαχειρίζεστε μόνοι σας τα sales tools & να έχετε πλήρη εικόνα των ενεργειών σας.

Digitale case-study step-1
1

HubSpot Platform

Στρατηγική & set up

 • Ανασκόπηση των αναγκών της επιχείρησης σε στρατηγικό επίπεδο και οπτική καταγραφή του sales pipeline.
 • Οπτική μεταφορά του pipeline στο HubSpot και οριοθέτηση αυτοματισμών για το κάθε στάδιο πώλησης.

Digitale case-study step-1
2

Εκκίνηση & σύνδεση

 • Σύνδεση του HubSpot με το site σας, τα εταιρικά email σας, τα social media και integration με τις υπόλοιπες πλατφόρμες που χρησιμοποιείτε.
 • Εκπαίδευση ομάδων στις δυνατότητες του HubSpot και διαμόρφωση της πλατφόρμας, βάσει των αναγκών και των προδιαγραφών σας.
 • Βέλτιστες πρακτικές για τα εργαλεία πωλήσεων (κλήσεις, email templates, αυτόματα follow up mails, meeting, chat, ειδοποιήσεις, ροές εργασιών κ.λπ.) που βοηθούν στη μετατροπή δυνητικών πελατών.

Digitale case-study step-1
3

Δημιουργία αυτοματισμών πωλήσεων

Θα δημιουργήσουμε μέσα στο HubSpot τις personas που στοχεύετε, για να τμηματοποιείτε εύκολα και γρήγορα τους ενδιαφερόμενους, και θα θέσουμε τους παράγοντες για αυτόματο lead scoring.

 

Παράλληλα θα ρυθμίσουμε το πώς θα ενημερώνεστε αυτόματα για νέους ενδιαφερόμενους και πώς θα αυτοματοποίησετε διαδικασίες, tasks και follow ups.

Digitale case-study step-1
4

Συμβουλευτική υποστήριξη πωλήσεων

 • Παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας αλλά και τεχνικές Inbound Sales.
 • Ανάπτυξη νέων τακτικών και στρατηγικών για τις ομάδες πωλήσεων.

Digitale case-study step-1
5

Στατιστικά & αναφορές πωλήσεων

Θα δημιουργήσουμε στα dashboards αναφορές, αναλυτικά στοιχεία και μέτρηση KPIs για την ομάδα σας, συμπεριλαμβανομένων των στόχων εσόδων, συναντήσεων, κλήσεων και νέων συμφωνιών.

 

Θα λαμβάνετε αυτόματες αναφορές προβλέψεων και πίνακες εργαλείων πωλήσεων στο email σας στη συχνότητα που επιθυμείτε και θα εκπαιδευτείτε στο πώς να φτιάχνετε και τα δικά σας custom reports.

Tι έχουν πει για εμας οι εκπαιδευόμενοι

Thank you, Digitale for your great support

Digitale implemented for us Inbound Sales and Account-Based Marketing Strategies from our baby steps!
Thanks to HubSpot CRM we can now have our leads in one place with their monthly support! Great team with innovative solutions and performance-driven.
Achment Issa, 360 Points of View

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Hubspot Starter

Γιατί να μας επιλέξετε

HubSpot Gold Solutions Partner

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του HubSpot Gold Partner, έχουμε αποδεδειγμένα την κατάλληλη εμπειρία, τις πιστοποιήσεις και τη δυναμική να πλαισιώσουμε το onboarding και το training της επιχείρησής σας στο περιβάλλον του HubSpot, τόσο σε επίπεδο Marketing, όσο και σε επίπεδο Sales.

 

Έχουμε ήδη βοηθήσει επιχειρήσεις σε περισσότερους από 40 τομείς δραστηριότητας και 5 διαφορετικές χώρες, να κατακτήσουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας το HubSpot.

 

Σκοπός μας είναι να στήσουμε την πλατφόρμα βάσει των αναγκών σας, να σας εκπαιδεύσουμε στις βέλτιστες πρακτικές και λειτουργίες της. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης φροντίζουμε για την παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας, αλλά και σε τεχνικές Inbound Sales & Marketing.

Δωρεάν Συμβουλευτική

Κλάδοι επιχειρήσεων που έχουμε εκπαιδεύσει:

 • Τηλεπικοινωνίες

 • Τεχνολογικές εφαρμογές & SaaS

 • B2B βιομηχανίες

 • StartUps

 • Ναυτιλιακά

 • Kατασκευαστικός τομέας

 • Ιατροφαρμακευτικά

 • Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

Συνεργασίες

Εμπιστεύτηκαν τις HubSpot Onboarding Υπηρεσίες μας

Yποστηρίζουμε επιχειρήσεις σε
Ελλάδα, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α

katradis project

ClientCat-4

lakidis sa project

ClientCat-1

oceda project

ClientCat-4

showood marketing project

ClientCat-3

ClientCat-2

triparound project

ClientCat-2

egnatia aviation project

ClientCat-2

podia-logo

ClientCat-4

reload greece project

ClientCat-1

EKA hellas digitale's customers

ClientCat-3

Δείτε περισσότερα

HubSpot Sales Οnboarding

Συχνές Ερωτήσεις

Δείτε τις πιο συχνές απορίες.

Το Βasic Sales Onboarding διαρκεί 6 ώρες, ενώ το Advanced Sales Onboarding από 1 – 3 μήνες, ακολουθώντας συγκεκριμένο road map.

 

Η διάρκεια καθορίζεται από τον αριθμό των εκπαιδευομένων, το επίπεδο τους και το πρόγραμμα Sales Hub που θα επιλέξουν ( Professional ή Enterprise).

 

H ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα τεχνικά στοιχεία του HubSpot, να εγκαταστήσετε τα δεδομένα σας και να δημιουργήσετε τυχόν απαραίτητες ενσωματώσεις συστημάτων, ενώ θα σας καθοδηγήσει να ορίσετε την ιδανική διαδικασία πωλήσεων.

Προσφέρουμε δύο διαφορετικές επιλογές για το Onboarding σας.

 

Η μία είναι το Basic Sales Onboarding που κοστίζει 600€ και η άλλη το Advanced Sales Onboarding που ξεκινάει από 1.500€ και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά με μαγνητοσκόπηση των συναντήσεων.

Μπορούμε να δουλέψουμε και με υβριδικό μοντέλο προσαρμόζοντας τη διαδικασία εκπαίδευσης στις ανάγκες της δική σας ομάδας και διαθεσιμότητας.

Αν και είστε πλέον 100% έτοιμοι να διαχειρίζεστε το Sales Hub με άνεση, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για επιπλέον ώρες εκπαίδευσης ή Q&As. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας υποστήριξης και συμβουλευτικής.

Το HubSpot Sales επικεντρώνετε γύρω από τις πωλήσεις και είναι απαραίτητο για το τμήμα πωλήσεων, τoν διευθυντή πωλήσεων ακόμα και τον CEO μιας εταιρείας.