Το Facebook επενδύει στα video και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς!

‘Εχουμε όλοι καταλάβει ότι το Facebook προωθεί σταδιακά τα βίντεο, δίνοντας τους εξέχοντα ρόλο στο χρονολόγιο μας! Όλα ξεκίνησαν με την αυτόματη προβολή τους και συνεχίζονται με τις νέες δυνατότητες που δίνει στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές των σελίδων για να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητά τους.

Το Facebook έχει προσθέσει νέες δυνατότητες για τις μετρήσεις των βίντεο, δίνοντας έτσι στους διαχειριστές των Facebook Pages μια καλύτερη εικόνα για το πόσοι, πότε και για πόσο βλέπουν οι χρήστες τα βίντεο που ανεβάζουν.

 facebook video metrics toms digitale

Τώρα πια μπορούμε με έναν απλό τρόπο να βλέπουμε τις αποδόσεις των βίντεό μας σε μια συγκεκριμένη ημέρα έχοντας πρόσβαση στις ακόλουθες μετρήσεις:

  • Διάρκεια προβολής σε λεπτά: : Τα συνολικά λεπτά του χρόνου που δαπανόνται για το βίντεο σε μια συγκεκριμένη ημέρα.
  • Μοναδικοί θεατές: Ο μοναδικός αριθμός των χρηστών που παρακολούθησε το βίντεο μας.
  • Προβολές βίντεο: Ο συνολικός αριθμός των προβολών του βίντεο σε μια συγκεκριμένη ημέρα.
  • Προβολές 10 δευτ. Ο αριθμός των φορών που προβλήθηκε το βίντεο των 10 δευτερολέπτων σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Αν το βίντεο είναι μικρότερο από 10 δευτερόλεπτα, αυτή η μέτρηση αναφέρεται στον αριθμό των φορών που οι χρήστες είδαν τουλάχιστον το 95 % του βίντεο
  • Μέσο ποσοστό ολοκλήρωσης: Πόσο ποσοστό είδε ολόκληρο το βίντεο και πόσοι από αυτούς έκαναν κλικ για να το παρακολουθήσουν ή το είδαν λόγω της αυτόματης προβολής.

 

Αυτές οι νέες μετρήσεις είναι διαθέσιμες πατώντας κάτω από το video στoν αριθμό χρηστών που προσέλκυσε αλλά και μέσω των Στατιστικών Στοιχείων της σελίδας και των Βίντεο.

facebook video metrics digitale

Πηγή άρθρου: http://media.fb.com/2016/03/24/video-metrics-update-new-daily-video-breakdowns/

Mar 24, 2016

By Anaid Gomez-Ortigoza, Product Manager

 

 

Posted on 30/03/2016 in All Post, Facebook πληροφορίες & tips, social media

Back to Top