Services

Email Marketing

To δυναμικό Β2Β κανάλι επικοινωνίας

To email marketing αποτελεί μια στρατηγική digital marketing που χρησιμοποιείται από χιλιάδες επιχειρήσεις παγκοσμίως για να δημιουργήσει αναγνώριση μάρκας, να αυξήσει τις πωλήσεις και να δημιουργήσει σχέσεις με τους πελάτες.

 

Με το 77% των στελεχών να προτιμούν να λαμβάνουν επικοινωνίες μέσω email, αποτελεί ένα σημαντικό κανάλι για την επίτευξη των στόχων σας και την αύξηση του ROI στις B2B επιχειρήσεις.

 

Για εμάς το email marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Inbound μεθοδολογίας, τόσο για νέους ενδιαφερόμενους όσο και για υπάρχoντες πελάτες.

Η μέθοδός μας
Email Marketing

Ισχυρή απόδοση

Κάθε καμπάνια email marketing απαιτεί βαθιά κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο παραλήπτης του μηνύματος.

 

Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία βασίζεται στην παράδοση του σωστού μηνύματος, στο σωστό άτομο, την κατάλληλη στιγμή.

Με τις υπηρεσίες email marketing που προσφέρουμε, σας βοηθάμε να επιταχύνετε τον κύκλο πωλήσεών σας, αυξάνοντας το click-through rate και τα email opens κάθε καμπάνιας.

 

Βελτιστοποιώντας τις λίστες παραληπτών των newsletters και δημιουργώντας custom e-mail content, αυξάνουμε την αφοσίωση και την αλληλεπίδραση των παραληπτών με την επιχείρησή σας.

Μια στρατηγική email marketing περιλαμβάνει:

 • Ανάλυση των Buyer Personas

  Χαρακτηριστικά ιδανικού αγοραστή.

 • Τμηματοποίηση των επαφών

  Ομαδοποιούνται επαφές με παρόμοια χαρακτηριστικά.

 • Σχεδιασμός lead nurturing

  Τρόποι που θα καλλιεργείται κάθε lead στο εξής.

 • Προγραμματισμός automations

  Σύνδεση με tools αυτοματισμού για αυτόματες αποστολές των emails βάσει κριτηρίων.

 • Δημιουργία personalised περιεχομένου

  Προσωποποιημένο περιεχόμενο για τον παραλήπτη.

 • Δημιουργία & αποστολή newsletters

  Υλοποίηση της email καμπάνιας.

 • Ανάλυση και reporting

  Αξιολόγηση αποτελεσμάτων που έφερε η Email Marketing campaign.

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε το

Email Marketing της επιχείρησής σας;

Direct Marketing με μετρήσιμο αποτέλεσμα

Γιατί B2B email marketing;

Οι B2B επιχειρήσεις χρειάζονται το Email Marketing, για να φροντίζουν και να καλλιεργούν τις σχέσεις της εταιρείας με τους πελάτες της, με πιο άμεσο αλλά ταυτόχρονα προσωποποιημένο τρόπο.

 

Διατηρώντας το ύφος μιας direct marketing επικοινωνίας και αξιοποιώντας τους αυτοματισμούς, μια B2B επιχείρηση κάνει τους κύκλους πωλήσεων συντομότερους και αυξάνει το Return on Investment (ROI).

 

Μια B2B επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει σε κάθε παραλήπτη το κατάλληλο μήνυμα, φέρνοντάς τον πιο κοντά στην απόφαση για συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό, κάνει μαζικές αποστολές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου όμως το κάθε μήνυμα έχει απόλυτα ανθρώπινο χαρακτήρα.

 

Με στοχευμένα leads και καλύτερα πληροφορημένο κοινό, προκύπτουν συνεχώς περισσότερες ευκαιρίες πώλησης. Χάρη στους marketing αυτοματισμούς, μπορούμε να επιβλέπουμε την πορεία κάθε καμπάνιας και να βελτιστοποιούμε τις Email Marketing πρακτικές, σύμφωνα με την B2B στρατηγική της επιχείρησης.

Γιατί το χρειάζονται οι B2B;

 • Υψηλό ROI.

 • Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας.

 • Διατήρηση σχέσεων με τους πελάτες.

 • Περισσότερες ευκαιρίες πώλησης (cross selling, up selling).

 • Πιο έτοιμοι και σωστά πληροφορημένοι αγοραστές.

 • Στοχευμένο lead generation.

 • Αύξηση επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

Σταθερή αξία στις B2B επικοινωνίες

Μια ματιά στο email marketing

 • Το 87% των εμπόρων B2B λένε ότι το email είναι ένα από τα κορυφαία κανάλια διανομής οργανικού περιεχομένου

 

 • Το 72% των B2B buyers μοιράζεται ευκολότερα χρήσιμο περιεχόμενο μέσω email

 

 • Κατά μέσο όρο, το e-mail marketing παράγει 32€ για κάθε 1€ που δαπανάται. Αυτό σημαίνει ROI 3200% (HubSpot)
Επικοινωνήστε μαζί μας
Digitale Services - Email Marketing

Email marketing & Inbound

Το Email Marketing ως μέρος της διαδικασίας μας

Η Inbound μεθοδολογία συνδυάζεται άψογα με το email marketing, καθώς είναι αυτή που παρέχει το ιδανικό πλαίσιο για επιτυχημένες email campaigns.

 

Για την Inbound προσέγγιση, τα buyer personas και το content κατέχουν εξέχοντα ρόλο. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο content και κατανοώντας την προσωπικότητα του αγοραστή, γίνεται καλύτερη στόχευση και μετάδοση του μηνύματος.

 

Μία από τις πτυχές της Inbound μεθοδολογίας είναι να χτίσει thought leadership για το brand σας και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Αυτή η επιδίωξη αποτυπώνεται στο μήνυμα των email campaigns και τροφοδοτεί την εικόνα της εξειδίκευσης στον τομέα σας.

 

Στη Digitale, υλοποιούμε Email Marketing καμπάνιες που ακολουθούν πάντα την Inbound μέθοδο. Δημιουργούμε μοναδικό email περιεχόμενο για τους αγοραστές του industry που σας ενδιαφέρει να προσελκύσετε.

 

Παρακολουθούμε το performance κάθε καμπάνιας και βοηθάμε τις B2B επιχειρήσεις να μεταφέρουν το κατάλληλο μήνυμα σε πελάτες και ενδιαφερόμενους, ώστε να αναπτυχθούν αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες πώλησης.

Κόστος υπηρεσιών
Αποκτήστε τους δικούς σας

Inbound Marketing συνεργάτες

Ολοκληρωμένες digital

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες που λειτουργούν ως κρίκοι της Inbound αλυσίδας και παράγουν μόνο ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα