Ό,τι χρειάζεται ένα Marketing Department

HubSpot Marketing Hub

Λογισμικό marketing που αναπτύσσεται μαζί σας.

Με το HubSpot Marketing, όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ και τα δεδομένα σας βρίσκονται σε μια εύχρηστη, ισχυρή πλατφόρμα. Διαχείριση social media, διαφημίσεις, SEO, blogs, emails, video, live chat, automation, παρακολούθηση απόδοσης επένδυσης (ROI) και πολλά ακόμα.

Όλα κάτω από μια στέγη

HubSpot Marketing

Σας βοηθά να προσελκύσετε το σωστό κοινό, να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες, να εκτελέσετε καμπάνιες inbound marketing, να έχετε αληθινά data και να ευθυγραμμίσετε το marketing με το τμήμα πωλήσεων σε ένα σημείο.

Δωρεάν Demo

Δυνατότητες του Marketing Hub:

 • Προσεγγίστε τους σωστούς ανθρώπους.

 • Μετατρέψτε περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες.

 • Μετρήστε την απόδοση ROI.

Ένα πανίσχυρο εργαλείο

HubSpot Marketing

Χαρτογραφήστε το ταξίδι του πελάτη σας με ευκολία, συντονίστε πολλαπλά στοιχεία, επαφές και καμπάνιες σε ένα σημείο, παρακολουθήστε τους πελάτες σας και δείτε πώς αποδίδουν οι ενέργειες σας εύκολα.

 • Δημιουργήστε έξυπνα σχεδιασμένες καμπάνιες μέσω email.

 • Διαχειριστείτε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες.

 • Διαχειριστείτε όλα τα social media από ένα σημείο.

 • Σχεδιάστε τη στρατηγική SEO.

HubSpot Diagram - Digitale

Πληθώρα δυνατοτήτων

Πώς το HubSpot βοηθάει τις ομάδες marketing

Το digital περιβάλλον είναι πολύ απαιτητικό για τους σύγχρονους marketers. Πρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο για όλα τα κανάλια και να είστε σε θέση να μετράτε την αποτελεσματικότητά τους, χωρίς πολλές φορές να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία.

Η πλατφόρμα που αγαπούν οι ομάδες marketing

Bασικές λειτουργίες

Digitale case-study step-1
1

Γράψτε & μορφοποιήστε με ευκολία

Blog

Σχεδιάστε το περιεχόμενο του blog σας απευθείας στον επεξεργαστή του HubSpot.

 

Δημοσιεύστε ποιοτικό περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για την αύξηση της επισκεψιμότητας και τη μετατροπή, όλα σε μια πλήρη σειρά ενσωματωμένων εργαλείων blogging.

 

Λάβετε προτάσεις θεμάτων με βάση τη συνάφεια, τον ανταγωνισμό και τη δημοτικότητα, καθώς και πρόσβαση σε μηνιαία δεδομένα αναζήτησης.

 

Χρησιμοποιήστε το με τα εργαλεία SEO του HubSpot για να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου γύρω από θέματα που οδηγούν πραγματικά την επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Χρειάζεστε καθοδήγηση;

Digitale case-study step-1
2

Στρατηγική & βελτιστοποίηση

SEO

Σχεδιάσετε τη στρατηγική SEO και βελτιστοποιήστε κάθε σελίδα του site σας. Δείτε ακριβώς ποιες σελίδες πρέπει να ενημερωθούν, ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν και παρακολουθήστε καθώς βελτιώνεται το SEO του ιστότοπού σας.

 

Λάβετε προτάσεις SEO στη σελίδα, ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας για τις λέξεις-κλειδιά που έχουν σημασία.

 

Λάβετε λεπτομερείς αναφορές από τα εργαλεία SEO του HubSpot, που κυμαίνονται από τους όρους και τα θέματα που αναζητούν οι άνθρωποι, έως την κατάταξη του περιεχομένου σας για κάθε δεδομένο ερώτημα.

Digitale case-study step-1
3

Υψηλότερο ROAS

Διαφημίσεις

Διαχειριστείτε διαφημίσεις Facebook, Instagram, LinkedIn και Google σε ένα σημείο. Παρακολουθήστε την απόδοση επένδυσης (ROI) με ακρίβεια και σταματήστε να αναρωτιέστε εάν αποδίδουν οι διαφημιστικές σας ενέργειες.

 

Το λογισμικό διαφημίσεων του HubSpot υπερβαίνει τις παραδοσιακές μετρήσεις, όπως οι εμφανίσεις, τα κλικ και το κόστος ανά κλικ, και σας αναφέρει τους πραγματικούς δυνητικούς πελάτες. Τώρα πλέον θα ξέρετε από ποια καμπάνια ήρθε ο κάθε ενδιαφερόμενος.

 

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες λίστες για να στοχεύσετε επισκέπτες σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού τους με βάση δεδομένα από το CRM σας.

 

 

 

 

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Digitale case-study step-1
4

Πιο εύκολα από ποτέ

Social Media

Πλέον μπορείτε από ένα σημείο να διαχειριστείτε εύκολα όλα τα social media κανάλια σας. Σχεδιάστε, προγραμματίστε και δημοσιεύστε περιεχόμενο μέσα από το HubSpot.

 

Λάβετε όλα τα μηνύματα από τα social media σε ένα σημείο και απαντήστε από εκεί, δείτε προτάσεις για τις καλύτερες ώρες για ανάρτηση, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας.

 

Επειδή το HubSpot ενσωματώνεται με το CRM σας, μπορείτε να δείτε τις επισκέψεις, τους δυνητικούς πελάτες και τους πελάτες που δημιουργούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εταιρεία σας.

 

Δημιουργήστε ροές παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών για άτομα της ομάδας σας, ώστε να μπορούν να εμφανίσουν κρίσιμες αλληλεπιδράσεις και να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις πωλήσεις όταν οι υποψήφιοι αναφέρουν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Digitale case-study step-1
5

Marketing & Αutomations

Email Marketing

Δημιουργήστε εξατομικευμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μοιάζουν επαγγελματικά σχεδιασμένες. Εξατομικεύστε περιεχόμενο για κάθε παραλήπτη και εκτελέστε δοκιμές A/B για να βελτιώσετε τα ποσοστά ανοίγματος.

 

Με τη λειτουργία των αυτοματισμών δημιουργήστε για τα διαφορετικά κοινά σας αυτόματες αποστολές διαδοχικών μηνυμάτων και μετατρέψτε τους σε πελάτες.

Digitale case-study step-1
6

Χτίστε σχέσεις

Live Chat

Συνδεθείτε με τους νέους ενδιαφερόμενους σε πραγματικό χρόνο μέσω της live συνομιλίας και δώστε καλύτερη υποστήριξη στους υπάρχοντες πελάτες σας. Κάθε συνομιλία αποθηκεύεται αυτόματα στα εισερχόμενα των συνομιλιών σας, ώστε η ομάδα σας να έχει πλήρη εικόνα.

 

Χρησιμοποιήστε chat-bot για να προσδιορίσετε τους δυνητικούς πελάτες και δημιουργήστε ερωτήσεις, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε τις συνομιλίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

 

Καθορίστε τις ώρες γραφείου, ώστε οι επισκέπτες του ιστοτόπου να γνωρίζουν πότε είστε διαθέσιμοι για συνομιλία και ρυθμίστε τη λήψη email, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τυχόν αιτήματα συνομιλίας που χάσατε.

Κάντε το επόμενο βήμα

Digitale case-study step-1
7

Παρακολούθηση & διαχείριση

Leads

Αποκτήστε την πλήρη εικόνα για κάθε δυνητικό πελάτη σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη βάση δεδομένων. Τμηματοποιήστε και διαχειριστείτε επαφές με βάση τα δεδομένα που έχετε συλλέξει και εκχωρήστε αυτόματα νέους δυνητικούς πελάτες στο τμήμα πωλήσεων.

 

Πραγματοποιήστε κλήσεις πωλήσεων, στείλτε email, αναθέστε εργασίες, αφήστε σημειώσεις και πολλά άλλα χωρίς να φύγετε ποτέ από το HubSpot.

Digitale case-study step-1
8

Ενώστε τις ομάδες marketing & πωλήσεων

Λογισμικό ABM

Το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις μπορούν τελικά να χρησιμοποιήσουν κοινά εργαλεία για μια επιτυχημένη στρατηγική ABM.

 

Χρησιμοποιήστε πρότυπα ροής εργασιών για να καθορίσετε τα ιδανικά προφίλ πελατών σας και να προσδιορίσετε τους κατάλληλους λογαριασμούς-στόχους.

 

Με τη νέα στόχευση σε επίπεδο λογαριασμού, που προστίθεται στην ενσωμάτωση διαφημίσεων LinkedIn, θα έχετε τη δυνατότητα να στοχεύετε εταιρείες με βάση την κατάσταση λογαριασμού ή το επίπεδο στόχευσης και τις επαφές ή υποσύνολα επαφών σε στοχευμένους λογαριασμούς.

 

Αξιοποιήστε τις προτάσεις λογαριασμών-στόχων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, για να διασφαλίσετε ότι οι πωλήσεις δεν θα χάνουν ποτέ τίποτα.

Ας κάνουμε κάτι καταπληκτικό μαζί

Ξέρουμε τις ανάγκες σας

Digitale case-study step-1
9

Xωρίς βοήθεια από προγραμματιστές

Landing Pages & Φόρμες

Δημιουργήστε και δημοσιεύστε νέες landing pages σε ελάχιστο χρόνο χωρίς καμία βοήθεια από developers.

 

Προβάλετε εξατομικευμένο περιεχόμενο, CTA και φόρμες για κάθε επισκέπτη, για να βελτιώσετε την απόδοση των σελίδων προορισμού σας.

 

Στη συνέχεια δείτε πόσες επισκέψεις, επαφές και πελάτες δημιουργεί κάθε σελίδα.

Digitale case-study step-1
10

Λάβετε πιο έξυπνες αποφάσεις

Analytics

Μετρήστε την απόδοση όλων των καμπανιών μάρκετινγκ σε ένα μέρος με ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία, αναφορές και πίνακες εργαλείων.

 

Αναλύστε την απόδοση κάθε σελίδας σας και προσδιορίστε ποιες πηγές επισκεψιμότητας φέρνουν τις περισσότερες συνδέσεις, επαφές και πελάτες στον ιστότοπο με την πάροδο του χρόνου.

 

Παρακολουθήστε τον πλήρη κύκλο ζωής του πελάτη, από ανώνυμο επισκέπτη έως πιστό πελάτη.

Κόστος HubSpot Marketing

Πληρώστε για ό,τι χρειάζεστε

 

Το HubSpot Marketing διαθέτει 3 πακέτα: starter, professional και enterprise. Δείτε τις τιμές των πακέτων HubSpot.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

ΗubSpot Partners

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του HubSpot Gold Partner, έχουμε αποδεδειγμένα την κατάλληλη εμπειρία, τις πιστοποιήσεις και τη δυναμική να πλαισιώσουμε το onboarding και το training της επιχείρησής σας στο περιβάλλον του HubSpot, τόσο σε επίπεδο Marketing, όσο και σε επίπεδο Sales.

 

Έχουμε ήδη βοηθήσει επιχειρήσεις σε περισσότερους από 40 τομείς δραστηριότητας και 5 διαφορετικές χώρες, να κατακτήσουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας το HubSpot.

 

Σκοπός μας είναι να στήσουμε την πλατφόρμα βάσει των αναγκών σας και να σας εκπαιδεύσουμε στις βέλτιστες πρακτικές και λειτουργίες της. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης φροντίζουμε για την παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας, αλλά και σε τεχνικές Inbound Sales & Marketing.

Δωρεάν Συμβουλευτική

Κλάδοι εξειδίκευσης:

 • SaaS (Service as a product) εταιρείες

 • Βιομηχανίες και παραγωγικές επιχειρήσεις

 • Marketplaces

 • StartUps

 • Έταιρίες υψηλής τεχνολογίας

 • Επαγγελματικές υπηρεσίες

Συνεργασίες

Εμπιστεύτηκαν τις HubSpot Onboarding Υπηρεσίες μας

Yποστηρίζουμε επιχειρήσεις σε
Ελλάδα, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α

podia-logo

ClientCat-4

tenderd digital marketing

ClientCat-1

triparound project

ClientCat-2

reload greece project

ClientCat-1

katradis project

ClientCat-4

lakidis sa project

ClientCat-1

egnatia aviation project

ClientCat-2

showood marketing project

ClientCat-3

ogos digitale customers black light

copysystem marketing

ClientCat-4

Δείτε περισσότερα

FAQ's

Δείτε τις πιο συχνές απορίες για το Marketing Hub.

Το λογισμικό marketing του HubSpot ονομάζεται Marketing Hub. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα δωρεάν εργαλεία του Marketing Hub ή αν αναζητάτε πιο προηγμένες λειτουργίες, που θα σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε και να κλιμακώσετε τις λειτουργίες μάρκετινγκ, το HubSpot προσφέρει επίσης premium λειτουργίες Marketing Hub στις εκδόσεις Starter, Professional και Enterprise.

Οι δημοφιλείς δυνατότητες στο λογισμικό marketing του HubSpot περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να:

 • Δημιουργήσετε εξατομικευμένες, αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ.
 • Παρακολουθήσετε την απόδοσή σας στο μάρκετινγκ με ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία και προσαρμοσμένες αναφορές.
 • Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μόνο μέρος.
 • Σχεδιάσετε και να φιλοξενήσετε αναρτήσεις ιστολογίου και ιστοσελίδες βελτιστοποιημένες για SEO.
 • Κάντε ολόκληρη την ομάδα σας να μιλά με μία φωνή με τα εργαλεία διαχείρισης καμπανιών.

Στη Digitale, ως πιστοποιημένοι ΗubSpot Partners προσφέρουμε Training & Εξατομικευμένη Εκπαίδευση της ομάδας Marketing στις δυνατότητες του HubSpot, καθώς και διαμόρφωση της πλατφόρμας βάσει των αναγκών και των προδιαγραφών σας.

Φροντίζουμε μέσα από custom trainings & workshops για την πλήρη εξοικείωσή σας με την πλατφόρμα και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της. Τέλος, προσφέρουμε παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας, αλλά και τεχνικές Inbound Marketing.

Το να ξεκινήσετε με το Marketing είναι σχεδόν στιγμιαίο. Παρέχετε στην ομάδα μάρκετινγκ σας στοιχεία σύνδεσης και πρόσβαση στα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν αποδοτικά σε χρόνο μηδέν. Λειτουργίες όπως τα ιστολόγια, το μάρκετινγκ μέσω email και τα reports θα είναι έτοιμα μόλις τα μέλη της ομάδας σας συνδεθούν.