Ο τρόπος πωλήσεων άλλαξε με

HubSpot Sales

Το HubSpot Sales είναι ένα ισχυρό λογισμικό πωλήσεων, που θα βοηθήσει τις ομάδες να κλείσουν περισσότερες συμφωνίες.

Για τις ομάδες πωλήσεων, ο χρόνος σε εργασίες καταγραφής και ενημέρωσης είναι ο απόλυτος εχθρός. Τώρα μπορείτε να διαχειρίζεστε όλα τα δεδομένα για τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες σας από ένα μόνο σημείο, με έξυπνα εργαλεία αυτόματης καταγραφής και data για να αξιολογείτε τους εν δυνάμει πελάτες σας.

HubSpot Sales Platform

Πώς το HubSpot βοηθάει τις ομάδες πωλήσεων

Το HubSpot Sales Hub είναι ένα εργαλείο που βοηθά το Sales Department να εξοικονομεί χρόνο και να αυτοματοματοποιεί τις καθημερινές εργασίες του, ώστε να αφιερώνει το χρόνο του εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

 

Απλοποιώντας τις διαδικασίες πώλησης και στέλνοντας όλες τις προσφορές και τα emails από ένα σημείο, σας βοηθάει να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες γρηγορότερα.

 

Επιπλέον, έχετε αναλυτικά στοιχεία για την απόδοσή σας και αυτόματο reporting για το τζίρο που φέρατε ή που αναμένετε.

Δωρεάν Demo

Ένα πανίσχυρο εργαλείο πωλήσεων στα χέρια σας:

  • Εύχρηστο Cloud CRM & εφαρμογή για κινητά.

  • Παρακολούθηση & καταγραφή κλήσεων και emails.

  • Αυτοματισμός διαδικασίας πωλήσεων.

Η καρδιά μιας επιχείρησης

HubSpot Sales

Για τις ομάδες πωλήσεων, ο χρόνος και η καταγραφή των ενεργειών τους σε πολλά διαφορετικά συστήματα είναι ο απόλυτος εχθρός. Συχνά δημιουργούν πολύπλοκες και αργές διαδικασίες, που στο τέλος δεν ακολουθεί κανείς, καθώς δυσκολεύει την δουλειά τους αντί να την οργανώνει.

HubSpot Diagram - Digitale

Η διαδικασία πώλησης έχει αλλάξει

HubSpot Sales

Το Sales Hub εξαλείφει αυτές τις δυσκολίες, συγκεντρώνοντας όλα τα εργαλεία και τα δεδομένα που χρειάζεται ένα σύγχρονο τμήμα πωλήσεων σε μια εύχρηστη, ισχυρή πλατφόρμα CRM, που θα αγαπήσει ολόκληρη η ομάδα σας.

  • Τώρα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει αξία: στους πελάτες σας.

Ναι, θα αγαπήσετε το CRM πωλήσεών σας.

HubSpot Sales Hub

Digitale case-study step-1
01

Ισχυρή πλατφόρμα πωλήσεων

CRM Cloud Εφαρμογή

Διαχειριστείτε τις επαφές, τις προσφορές και τις εργασίες σας από οποιοδήποτε μέρος και συσκευή.

 

Συνεχίστε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή μακριά από το γραφείο σας.

 

Όλη η ατζέντα, οι σημειώσεις και το ιστορικό επικοινωνίας μαζί τους βρίσκεται με ένα κλικ.

Digitale case-study step-1
02

Δώστε προτεραιότητα

Kαταγραφή κλήσεων

Δώστε προτεραιότητα στις κλήσεις πωλήσεων της ημέρας σας. Πραγματοποιήστε κλήσεις απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε καταγραφή αυτών αυτόματα στο CRM σας για μέγιστη απόδοση.

 

Για πρώτη φορά έχετε εικόνα για το συνολικό χρόνο που αφιερώνετε σε τηλεφωνήματα, καθώς και το αποτέλεσμά τους.

Digitale case-study step-1
03

Απλοποιήστε την ημέρα σας

Προγραμματισμένα meetings

Εξαλείψτε το χρόνο που δαπανάτε στον προγραμματισμό των συναντήσεών σας. Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μια ώρα που τους εξυπηρετεί, βάσει της διαθεσιμότητάς σας.

 

Προγραμματίστε τις συναντήσεις πιο γρήγορα και ξεχάστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα συγχρονιστεί αυτόματα με το ημερολόγιό σας στο Google ή στο Office 365 και έτσι, ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για το calendar της ημέρας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Digitale case-study step-1
04

Παραμείνετε παραγωγικοί

Αυτοματισμός πωλήσεων

Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία πωλήσεών σας και ξεχάστε τη χειροκίνητη ενημέρωση των σταδίων πώλησης.

 

Ρυθμίστε μια σειρά από εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα στέλνετε σαν υπενθύμιση στους ενδιαφερόμενους, και αυτοματοποιήστε εργασίες παρακολούθησης για να διασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή καθ’ όλη τη διάρκεια των πωλήσεων.

Digitale case-study step-1
05

Πιο εύκολα, πιο γρήγορα

Δημιουργία προσφορών

Δημιουργήστε προσφορές βασισμένες στα πρότυπά σας, μέσα σε δευτερόλεπτα.

 

Με ένα online product/services inventory, μπορείτε να συντάσσετε εξατομικευμένες προσφορές και να τις στείλετε αυτόματα στους εν δυνάμει πελάτες με δυνατότητα μετάφρασης σε 24 γλώσσες.

 

Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε ψηφιακή υπογραφή ή και πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ενισχύστε το τμήμα πωλήσεών σας

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Digitale case-study step-1
06

Μια μοναδική πηγή αλήθειας

Ανάλυση πωλήσεων

Απαντήστε σε σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με την απόδοση των πωλήσεων, συγκεντρώνοντας όλα τα δεδομένα σας σε ένα μέρος.

 

Αποκτήστε πλήρη προβολή στη διαδικασία σας, ώστε να μπορείτε να προβλέψετε αποτελεσματικά το τζίρο σας, τις αναμενόμενες πωλήσεις, το στάδιο που βρίσκεται ένας νέος ενδιαφερόμενος και την παραγωγικότητα της ομάδας πωλήσεων.

Κόστος HubSpot Sales

Αναπτύσσεται μαζί σας προσφέροντας λύσεις για κάθε επιχείρηση.

 

Το HubSpot sales διαθέτει 3 πακέτα: starter, professional και enterprise. Μπορείτε να δείτε όλα τα οικονομικά πακέτα του HubSpot.

 

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε

ΗubSpot Gold Solutions Partners

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του HubSpot Gold Partner, έχουμε αποδεδειγμένα την κατάλληλη εμπειρία, τις πιστοποιήσεις και τη δυναμική να πλαισιώσουμε το onboarding και το training της επιχείρησής στο περιβάλλον του HubSpot, τόσο σε επίπεδο Marketing, όσο και σε επίπεδο Sales.

 

Έχουμε ήδη βοηθήσει επιχειρήσεις σε περισσότερους από 40 τομείς δραστηριότητας και 5 διαφορετικές χώρες, να κατακτήσουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας το HubSpot.

 

Σκοπός μας είναι να στήσουμε την πλατφόρμα βάσει των αναγκών σας, να σας εκπαιδεύσουμε στις βέλτιστες πρακτικές και λειτουργίες της. Σε όλη τη διάρκειά της φροντίζουμε για την παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας, αλλά και τεχνικές Inbound Sales & Marketing.

 

Δωρεάν συμβουλευτική

Κλάδοι εξειδίκευσης:

  • SaaS (Service as a product) εταιρείες

  • Bιoμηχανίες και εταιρείες χονδρικής πώλησης

  • Έταιρείες υψηλής τεχνολογίας

  • StartUps

  • Maritime & ναυτιλιακές

  • Β2B εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Συνεργασίες

Εμπιστεύτηκαν τις HubSpot Onboarding Υπηρεσίες μας

Yποστηρίζουμε επιχειρήσεις σε
Ελλάδα, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α

egnatia aviation project

ClientCat-2

lakidis sa project

ClientCat-1

oceda project

ClientCat-4

ClientCat-2

triparound project

ClientCat-2

voiceland project

ClientCat-4

showood marketing project

ClientCat-3

logos digitale customers FIRST LEGO League

gq tech b2b

ClientCat-3

katradis project

ClientCat-4

Δείτε περισσότερα

FAQ's

Δείτε τις πιο συχνές απορίες για το HubSpot Sales

Η πλατφόρμα πωλήσεων του HubSpot ονομάζεται Sales Hub. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα δωρεάν εργαλεία του Sales Hub ή αν αναζητάτε πιο προηγμένες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες πωλήσεών σας, το HubSpot προσφέρει επίσης premium δυνατότητες Sales Hub στις εκδόσεις Starter, Professional και Enterprise.

Όχι! Η ομάδα μας, αφού ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σας στο HubSpot Sales, θα παραμετροποίησει την πλατφόρμα πάνω στις δικές σας ανάγκες μέσα σε 10-20 ημέρες. Κατόπιν, θα μπορείτε όλοι να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα από οποιαδήποτε συσκευή ή υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε για να συνδεθείτε είναι το email και ο κωδικός σας!

Το Sales Hub δημιουργήθηκε εξαρχής ως μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας του HubSpot, σε αντίθεση με πολλά λογισμικά που δημιουργήθηκαν με συγκεκριμένο σκοπό και απλά μετά εξαγοράστηκαν και έγιναν μέρη μιας πιο ολοκληρωμένης σουίτας. Είναι τόσο ισχυρό όσο και μοναδικά εύκολο στη χρήση. Μάθετε περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ HubSpot και Salesforce.

Φυσικά! Κατόπιν της εκπαίδευσης που θα λάβετε και βάσει των δυνατοτήτων που σας προσφέρει η έκδοση που έχετε επιλέξει, έχετε πλήρη ευελιξία και έλεγχο για να δημιουργείτε νέα πεδία και να παραμετροποιήσετε την πλατφόρμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, με περισσότερες από 940 εφαρμογές, που μπορείτε να διασυνδέσετε μέσα από το App Marketplace του HubSpot, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το HubSpot με τα αγαπημένα σας εργαλεία.

Το Sales Hub, το Marketing Hub, το Service Hub, το CMS Hub και το Operations Hub αποτελούν μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας CRM του HubSpot και θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε καλύτερα. Όταν χρησιμοποιείτε δύο ή περισσότερους κόμβους μαζί, τα δεδομένα σας συνδέονται αυτόματα στην πλατφόρμα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε εύκολα (και δυναμικά) ολόκληρη τη διαδρομή του πελάτη σας.

Στη Digitale, ως πιστοποιημένοι ΗubSpot Gold Partners προσφέρουμε Training και Εξατομικεύμενη – Εκπαίδευση των ομάδων πωλήσεών σας. 

 

Φροντίζουμε μέσα από custom trainings και workshops για την πλήρη εξοικείωσή σας με την πλατφόρμα και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της. Τέλος, προσφέρουμε παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας, αλλά και τεχνικές Inbound Sales & Marketing.