Digitale

Every company has a story. This is ours.

digitale-single-challenge-quote-icon

Alone we can do so little, together we can do so much.

Helen Keller

Eίμαστε ενα B2B Digital Agency που βοηθάει τις επιχειρήσεις να τοποθετηθούν στην αγορά ως ηγέτες να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από τη δημιουργία ισχυρού περιεχομένου, τη χρήση σωστών εργαλείων και την εξειδικευμένη ομάδα της Digitale.

 

Θεμέλιο μας; Οι αρχές της Inbound Marketing μεθοδολογία μας, τις οποίες εφαρμόζουμε στην επιχείρησή σας για ένα αποτελεσματικό lead generation.

 

 

Συνεργαζόμαστε με βιομηχανίες και επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες. Για εμάς κάθε project είναι ξεχωριστό και το διαχειριζόμαστε αναλόγως. Για κάθε κλάδο εφαρμόζουμε ξεχωριστή στρατηγική προσέγγισης υποψήφιων πελατών αλλά και μοναδικό τρόπο προβολής της εταιρείας σας.

 

Γινόμαστε οι στρατηγικοί συνεργάτες σας αλλά και η προέκταση των εσωτερικών τμημάτων σας όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σας προσφέρουμε υποστήριξη και εκπαίδευση στα τμήματα πωλήσεων και marketing φροντίζοντας να δίνουμε πραγματική αξία στις επιχειρήσεις σας.

Digitale

Πώς ξεκινήσαμε

Αρχίσαμε το ταξίδι μας στον Digital κόσμο το 2011 ως marketers σε inhouse τμήματα εταιρειών, όπου αποκτήσαμε σημαντικό Knowhow & το expertise όχι πάνω πάνω στο digital marketing, αλλά και στην κουλτούρα των B2B επιχειρήσεων.

 

Δεν ήμασταν όμως πάντα “ταγμένοι” στο Β2Β. Ξεκινήσαμε με πολλές διαφορετικές εταιρίες και brands λιανικής που χρειάζονταν υποστήριξη , αλλά πάντα κάτι μέσα μας μας οδηγούσε στις πιο “πολύπλοκες” και βαριές βιομηχανίες.

 

Έχοντας σαν γνώμονα ότι αν θέλουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε αξία για τους πελάτες μας, χρειάζεται εστίαση & εξειδίκευση και πήραμε την απόφαση μας.

 

Έτσι το 2018 με έναυσμα τη συνεργασία μας με το HubSpot όλα πήραν το δρόμο τους.

Γίναμε το 1ο αποκλειστικά Β2Β Marketing Agency στην Ελλάδα αναπτύσσοντας τη δική μας I.ABM μεθοδολογία, βασιζόμενοι στις αρχές του Inbound Marketing.

 

Αρχίσαμε να βοηθάμε όχι μόνο το τμήμα μάρκετινγκ, αλλά και την ομάδα πωλήσεών των επιχειρήσεων που συνεργαζόμασταν να πετύχουν τους στόχους τους, δημιουργώντας περιεχόμενο και εφαρμόζοντας νέες τεχνικές πωλήσεων, μετατρέποντας τον ιστότοπό τους σε σημαντικό μηχανισμό εύρεσης πελατών.

 

Έκτοτε, έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 25 Β2Β κλάδους εφαρμόζοντας τη μέθοδο μας και το εργαλείο του HubSpot σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, UK και USA.

About us - Tag

Το μυστικό της Digitale είναι η ταλαντούχα, παθιασμένη και πάντα εξελισσόμενη ομάδα μας.

Η ομάδα μας

Σε μας θα βρείτε μια δεμένη ομάδα από έμπειρους inbound marketers, strategists, seo experts, copywriters και designers που όλοι μαζί δίνουμε το added value στην επιχείρησή σας.

 

Δουλεύουμε με το σύστημα agile ώστε να δημιουργούμε μικρά εξειδικευμένα teams όπου ο καθένας ειδικεύεται στο δικό του αντικείμενο και έχει άμεση και στενή επικοινωνία με την επιχείρηση που υποστηρίζει.

 

Δεν βασιζόμαστε σε έτοιμα πλάνα και στρατηγικές. Αντιθέτως, σχεδιάζουμε από την αρχή μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ βάση των στόχων και του ROI σας.

Manos Fergadis

Digital Strategist - Owner

Clio Siragaki

Digital Strategist - Co Owner

Dimitra Vazaiou

Customer Success Manager

Sofia Aretou

Digital Marketing Specialist

Stratos Gatzios

Lead Generator Specialist

Christina Dehola

Content Manager

Louiza Koutsimpela

UI/UX Strategist

Ioanna Griva

Digital Visual Artist

Οι αρχές μας

Δουλεύουμε σαν μία ενιαία ομάδα όπου ο καθένας ασχολείται με το αντικείμενό του και όλοι μαζί για το αποτέλεσμα. Δεν εκτελούμε εντολές άνωθεν.

 

Ο καθένας μας έχει τη γνώση, την ευθύνη και τη δυναμική να φτάσει τον στόχο του. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και κάθε μέρα στοχεύουμε για το καλύτερο.

Δημιουργήσαμε μια κουλτούρα όπου όλοι αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξάρτητα από τη θέση τους. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και αυτοί την ομάδα μας.

 

Εκτιμάμε τις διαφορετικές απόψεις και έχουν όλες μια θέση στο τραπέζι μας αρκεί να τοποθετούνται με σεβασμό και καλή διάθεση.

Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα βασίζεται στο ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Γνωρίζουμε ότι όλοι μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, για να λύσουμε μαζί κάθε πρόκληση.

Αναλαμβάνουμε την κυριότητα των ευθυνών μας και των πράξεών μας. Βεβαιωνόμαστε πως οι υπηρεσίες μας εκτελούνται με τα υψηλότερα πρότυπα, κάνουμε μια δουλειά για την οποία είμαστε υπερήφανοι και μας ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση μας με τους συνεργάτες μας.

Προσπαθούμε να κατανοούμε τις ανάγκες των συνεργατών μας χωρίς να χρειάζεται να μας τις επικοινωνούν.

Εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας και αναπτύσσουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη γιατί πρώτα έρχεται ο Άνθρωπος και μετά η Εργασία.

Συνεργασία

Digitale


About Digitale - Quote
Ελπίζουμε τα παραπάνω να σας εμπνεύσουν και να ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές σας αξίες, ήθος και ηθική. Η χημεία μεταξύ μας και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο δυνατό μας συστατικό. Αν πιστεύετε το ίδιο, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.