Το απόλυτο εργαλείο για τις B2B επιχειρήσεις

ΗubSpot Platform

Το HubSpot συγκεντρώνει τις καλύτερες λειτουργικές μεθόδους για τα τμήματα Sales, Marketing και Customer Care.

Είναι ένα πανίσχυρο επιχειρηματικό εργαλείο, που δίνει στις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, την ευελιξία να σχεδιάσουν ένα custom tool επικοινωνίας για το marketing και τις πωλήσεις τους.

 

Με το HubSpot, οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται καλύτερα, πιο οργανωμένα και πιο μεθοδικά από ποτέ. Δίνει πλήρη ευελιξία στην προσαρμογή και την αρχιτεκτονική, με τρόπο που επιτρέπει σε κάθε ομάδα να αναπτυχθεί αυτόνομα, αλλά και συνδυαστικά με τα υπόλοιπα τμήματα.

Κεντρικό, δυναμικό και πανίσχυρο

HubSpot: Η καρδιά μιας επιχείρησης

Το HubSpot είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού, που απογειώνει τις Inbound ενέργειες του οργανισμού σας.

 

Μέσα από το HubSpot, μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτομερώς την εξέλιξη των leads, που δημιουργήθηκαν από όλα τα ψηφιακά κανάλια, και να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία σας μαζί τους.

 

Μπορείτε ακόμα να διαχειρίζεστε το marketing, τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών και τα υπόλοιπα συστήματα λειτουργιών της εταιρείας σας, μέσα από μια και μοναδική πλατφόρμα.

Δωρεάν συμβουλευτική

Πλεονεκτήματα του HubSpot

 • Mια πλατφόρμα που συγκεντρώνει τα καλύτερα στην κατηγορία εργαλεία για sales, marketing & service.

 • Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον για τους χρήστες, με αυτοματισμούς για αύξηση της παραγωγικότητας.

 • Εύκολη ενσωμάτωση με τα συστήματα που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

 • Real time reporting και στατιστικά απόδοσης για το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Από το παρελθόν στο παρόν

ΗubSpot & Inbound Marketing

To ΗubSpot, υιοθετώντας πρώτο τη λογική του Inbound Marketing, χρησιμοποιεί το Flywheel στην προσέγγισή του. Mε αυτή τη μέθοδο ο πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της επιχείρησης. Υπάρχουν τρία στάδια του Flywheel, τα οποία εναλλάσσονται διαδοχικά γύρω από τον πελάτη:

 • Προσέλκυση: Προσελκύετε με Inbound τεχνικές νέα άτομα, που αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

 • Συμμετοχή: Χτίζετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ενδιαφερόμενους, παρέχοντας λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

 • Ικανοποίηση: Οι πελάτες σας γίνονται θερμοί υποστηρικτές του brand σας, μετά την εξαιρετική εμπειρία που αποκόμισαν εξυπηρετούμενοι από την εταιρεία σας.

HubSpot Diagram - Digitale

H μέθοδός του

HubSpot Flywheel

Τα 3 στάδια με κεντρικό πυρήνα τον πελάτη και στόχο τη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας

 • 1° στάδιο της προσέλκυσης: Ο στόχος είναι να προσελκύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους με πολύτιμο περιεχόμενο και διαύλους επικοινωνίας.

 • 2° στάδιο της συμμετοχής: Ο σκοπός είναι να δώσετε στους ενδιαφερόμενους περιεχόμενο και λύσεις, ώστε να είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς.

 • 3° στάδιο της ικανοποίησης: Ο σκοπός είναι είναι να παρέχετε βοήθεια και υποστήριξη στους πελάτες σας, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις και δημιουργώντας ισχυρό κίνητρο αφοσίωσης.

Το ΗubSpot προσφέρει

Λύσεις για κάθε ανάγκη

Digitale case-study step-1
01

Προσέλκυση ποιοτικών leads

HubSpot Marketing

To ΗubSpot Marketing βοηθά ομάδες marketing να δημιουργήσουν content & να φέρουν qualified leads.

 

Προσελκύστε το σωστό κοινό χρησιμοποιώντας το blog του Marketing Hub, το SEO εργαλείο, τις ppc διαφημίσεις, τα social media, το video marketing, και δυνατότητες online chatting.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοματισμούς να δημιουργήσετε πρωτότυπο περιεχόμενο στο site σας και τα υπόλοιπα digital κανάλια σας, χωρίς τη βοήθεια ενός προγραμματιστή.

 

Επιπλέον, έχετε τον έλεγχο της απόδοσης όλων των marketing ενεργειών σας, καθώς καταγράφονται όλοι οι leads που ήρθαν χάρη στο δικό σας περιεχόμενο.

Δείτε το HubSpot Marketing

Digitale case-study step-1
02

Αύξηση πωλήσεων & εξοικονόμηση χρόνου

HubSpot Sales

Το HubSpot Sales Hub είναι ένα εργαλείο που βοηθά τις πωλήσεις να εξοικονομούν χρόνο και να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους.

 

Oι σύγχρονοι πωλητές ξέρουν πως αρμοδιότητά τους δεν είναι μόνο να βρίσκουν νέους ενδιαφερόμενους, αλλά να επικεντρώνονται σε αυτούς που είναι πραγματικά ποιοτικοί και αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος στην επιχείρηση.


Απλοποιώντας τις διαδικασίες πώλησης, στέλνοντας όλες τις προσφορές και τα emails από το ίδιο σημείο, το HubSpot Sales Hub σας βοηθά να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες πολύ πιο γρήγορα.

 

Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας αναλυτικά στοιχεία για την απόδοση του τμήματος πωλήσεων και αυτόματο reporting για το τζίρο που φέρατε ή που αναμένετε να έρθει.

Δείτε το HubSpot Sales

Digitale case-study step-1
03

Kαλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη

ΗubSpot Service Hub

Το HubSpot Service Hub είναι η λύση για τα τμήματα customer support, που θέλουν να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη.

 

Παρέχει οργάνωση και βοήθεια σε customer care ομάδες, ώστε να βελτιώσουν την υποστήριξη και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, οδηγώντας στη διατήρηση και την ανάπτυξη του πελατολογίου.


Αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα δεδομένα για να χαρτογραφήσετε το πλήρες ιστορικό κάθε πελάτη. Με το Hubspot Service Hub είστε σε θέση να λύσετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα ζητήματα εξυπηρέτησης, μέσω αυτοματισμών.

 

Μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο βάσης γνώσεων της επιχείρησής σας ή να απαντάτε σε όλα τα αιτήματα των πελατών σας από την ίδια πλατφόρμα διαχείρισης και όλα αυτά να υποστηρίζονται σε ένα κεντρικό CRM.

Bελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών σας

Ανακαλύψτε το HubSpot

Κάντε περισσότερα ... ευκολότερα

Digitale case-study step-1
04

Έξυπνη διασύνδεση σε όλα τα συστήματα

ΗubSpot Operations Hub

Το HubSpot Operations Hub είναι το λογισμικό λειτουργιών, που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε εύκολα τα δεδομένα των πελατών και να αυτοματοποιήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

 

Όλη η ομάδα σας θα παραμείνει ευθυγραμμισμένη με μια ενιαία πηγή για τα δεδομένα των πελατών και η επιχείρησή σας θα μπορεί να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών σας.


Το Operations Hub σας δίνει ένα ενοποιημένο σύνολο εργαλείων, που συνδέει εφαρμογές μεταξύ τους, ταξινομεί τα δεδομένα πελατών και αυτοματοποιεί τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε μια κεντρική πλατφόρμα CRM.

 

Είναι ουσιαστικά το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης των διεργασιών μιας εταιρείας και λειτουργεί υποστηρικτικά σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

Οργανώστε τις διεργασίες σας

Digitale case-study step-1
05

Ολοκληρωμένο σύστημα δημιουργίας εξατομικευμένων ιστοσελίδων

HubSpot CMS

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα δημιουργίας και εξατομίκευσης ιστοσελίδων, με ή χωρίς τη βοήθεια web development ομάδας.

 

Με το HubSpot CMS μπορείτε να μετατρέψτε τον ιστότοπό σας σε μια μηχανή ανάπτυξης και παραγωγής leads.


Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες εμπειρίες χρηστών, να παρακολουθείτε τα target accounts που επισκέπτονται τη σελίδα σας, να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία με τους εν δυνάμει πελάτες σας και να ελέγχετε όλα τα σημεία του site σας, μέσα από ένα απολύτως φιλικό περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου.

Δημιουργήστε custom web pages

Πώς να ξεκινήσετε

Στη Digitale, ως HubSpot Gold Partners, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το HubSpot στις καθημερινές λειτουργίες τους.

 

Αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε τις ομάδες marketing και πωλήσεων, ώστε να χρησιμοποιούν το HubSpot με τον πιο αποδοτικό για την επιχείρηση τρόπο.

 

Με τη βοήθειά μας, στελέχη και εργαζόμενοι αποκτούν ένα έξυπνο πολυεργαλείο, που αυξάνει την ανάπτυξη μιας επιχείρησης με έξυπνα Inbound sales tools, απλοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει απόλυτη αυτοματοποίηση στις καθημερινές εργασίες.

Hubspot Starter

Πριν επενδύσετε στο HubSpot, ένας από τους ειδικούς μας θα αξιολογήσει την επιχείρησή σας για να διαπιστώσει αν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη

Γιατί να επιλέξετε τη Digitale

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του HubSpot Gold Partner, έχουμε αποδεδειγμένα την κατάλληλη εμπειρία, τις πιστοποιήσεις και τη δυναμική να πλαισιώσουμε το onboarding και το training της επιχείρησής σας στο περιβάλλον του HubSpot, τόσο σε επίπεδο Marketing, όσο και σε επίπεδο Sales.

 

Έχουμε ήδη βοηθήσει επιχειρήσεις σε περισσότερους από 40 τομείς δραστηριότητας και 5 διαφορετικές χώρες, να κατακτήσουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας το HubSpot. Σκοπός μας είναι να στήσουμε την πλατφόρμα βάσει των αναγκών σας και να σας εκπαιδεύσουμε στις βέλτιστες πρακτικές και λειτουργίες της.

 

Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης φροντίζουμε για την παροχή συμβουλευτικής και συνεχούς υποστήριξης σε θέματα χρήσης της πλατφόρμας και σε τεχνικές εφαρμογής Inbound Sales & Marketing.

Κριτικές πελατών

Κλάδοι εξειδίκευσης:

 • Logistics & Μεταφορικές

 • Βιομηχανίες

 • Εισαγωγείς | Χονδρική

 • StartUps | SaaS

 • Maritime & ναυτιλιακές

 • Επαγγελματικές υπηρεσίες

Μερικές από τις συνεργασίες μας

Μας εμπιστεύονται

Yποστηρίζουμε επιχειρήσεις σε
Ελλάδα, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α

podia-logo

ClientCat-4

showood marketing project

ClientCat-3

egnatia aviation project

ClientCat-2

katradis project

ClientCat-4

EKA hellas digitale's customers

ClientCat-3

oceda project

ClientCat-4

logos digitale customers citroen

logos digitale customers remax

bizerba project

ClientCat-2

Meidanis logo Digitale's customer

ClientCat-1

Δείτε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

FAQ's

Βρείτε απαντήσεις σε μερικά από τα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με το HubSpot και τις υπηρεσίες μας.

Το HubSpot είναι μια πλατφόρμα εισερχόμενου μάρκετινγκ και πωλήσεων, που βοηθά τις εταιρείες να προσελκύουν επισκέπτες, να μετατρέπουν δυνητικούς πελάτες και να κλείνουν νέες συνεργασίες.

 

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική & σύγχρονη πλατφόρμα CRM για την επιχείρησή σας, μην ψάχνετε άλλο.

Οι τιμές της σουίτας του HubSpot ποικίλουν, ανάλογα με το συνδυασμό υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

 

Τα πακέτα ξεκινούν από 41€ ενώ για περιπτώσεις full access μπορεί να φτάσει και 3.000€ κάθε μήνα. Περισσότερα σχετικά με το κόστος των πακέτων μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του HubSpot.

Όχι. Τα προϊόντα του HubSpot διατίθονται και ξεχωριστά, ώστε να μπορέσετε να  φτιάξετε μια λύση που απευθύνεται στη δική σας επιχείρηση.

 

Επίσης, κάθε ένα από αυτά έχει διαβαθμίσεις σε παροχές και τιμή, για να επιλέξετε εκείνες που σας εξυπηρετούν στο μέγιστο βαθμό. Το HubSpot έχει απόλυτη ευελιξία, όπως βλέπετε, και έρχεται να προσφέρει μια λύση στα μέτρα κάθε οργανισμού.

Για να κερδίσει ένα Hubspot Agency Partner τον τίτλο του HubSpot Gold Partner, σημαίνει πως έχει αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και πιστοποιήσεις, χρησιμοποιεί όλα τα features της πλατφόρμας για τους πελάτες του και έχει αποδεδειγμένα έναν μεγάλο αριθμό active πελατών που διαχειρίζεται.

 

Η αξιολόγηση των agencies ως Hubspot Certified Partners γίνεται σε εξάμηνη βάση, για να είναι πάντα έγκυρος ο τίτλος τους.

Για περίπτωση απόλυτης εξατομίκευσης του HubSpot, η αρχικοποίηση απαιτεί 4 με 6 εβδομάδες περίπου και εξαρτάται από τα προϊόντα του HubSpot, που έχετε επιλέξει να ενεργοποιήσετε.

 

Μετά την αρχικοποίηση και τη σύνδεση με τα υπόλοιπα συστήματα της επιχείρησης, οι ομάδες του οργανισμού θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν αποδοτικά εντός 7 ημερών, χάρη στην εκπαίδευση που τους παρέχουμε.