Services

Στρατηγική Site

To 1o βήμα για ένα πετυχημένο site

Η στρατηγική ιστοσελίδας έχει τη δύναμη να επηρεάσει τον τρόπο που οι επισκέπτες αλληλοεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι ο πανταχού παρών πωλητής σας, που θα δώσει απαντήσεις στους ενδιαφερόμενους και θα βοηθήσει να ολοκληρωθεί μια διαδικτυακή πώληση.

 

Επομένως, αξίζει να επενδύσετε σε μία σωστή δομή ιστοσελίδων, για να δείτε το εταιρικό website να αποδίδει τα μέγιστα.

 

Με την υπηρεσία του Website Marketing θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια ξεκάθαρη στρατηγική ιστότοπου για να προσδιορίσετε πού θέλετε να βρίσκεστε και πώς θα φτάσετε εκεί.

Η μέθοδός μας
Προετοιμαστείτε για την επιτυχία

Στρατηγική Site

Προσφέροντας μια ποιοτική εμπειρία πλοήγησης, βοηθάτε τον επισκέπτη να ανακαλύψει τις πληροφορίες που χρειάζεται, σε κάθε στάδιο πριν την απόφαση αγοράς.

 

Ακολουθώντας τα benchmarks της σωστής αρχιτεκτονικής στο web design, οι landing pages σχεδιάζονται, ώστε να παρέχουν αξία στον επισκέπτη, οδηγώντας τον παράλληλα στην επιθυμητή ενέργεια (π.χ. αγορά).

Ένα σωστά σχεδιασμένο sitemap δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για Inbound Marketing τεχνικές και ικανοποιεί στο μέγιστο τις ανάγκες των επισκεπτών.

 

Η μελέτη σχεδιασμού που οδηγεί στην ανάπτυξη βασίζεται στο testing και τη συνεχόμενη βελτιστοποίηση ενός website, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάντα τις ανάγκες του επισκέπτη.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Ορισμό στόχων

  Επιχειρησιακοί στόχοι που θέλουμε να κατακτηθούν σε βάθος χρόνου.

 • Διενέργεια website SEO & UX/UI audit

  Εάν υπάρχει ήδη εταιρική ιστοσελίδα.

 • Σχεδιασμό του sitemap βάσει στόχων

  Η αρχιτεκτονική του website εξυπηρετεί τους σκοπούς της επιχείρησης και τα κοινά στόχευσης.

 • Έρευνα για SEO keywords

  Αξιοποίηση λέξεων-κλειδιών σε στρατηγικά σημεία.

 • Website Content Στρατηγική

  Με SEΟ προδιαγραφές σας δίνουμε κατευθύνσεις για το περιεχόμενο που πρέπει να έχει η κάθε σελίδα σε επίπεδο λέξεων κλειδιών, keyword density και μήκος κειμένου.

 • Διενέργεια testing

  Έλεγχος σχετικά με την απόδοση του αρχικού σχεδιασμού και αξιολόγηση πιθανής βελτιστοποίησης.

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα

Από το site σας;

Εύκολη πλοήγηση που φέρνει περισσότερα leads

B2B επιχειρήσεις & Στρατηγική Site

Mέσω του website marketing, μια B2B επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει όλο τον σχεδιασμό, αλλά και να ολοκληρώσει την έρευνα και τη δημιουργία περιεχομένου του website, προτού αυτό βγει live στο κοινό της.

 

Οι προδιαγραφές του σχεδιασμού και η επιχειρησιακή στρατηγική δίνουν τα guidelines, που θα ακολουθηθούν κατά τη φάση της υλοποίησης. Έτσι, μια B2B μπορεί να είναι σίγουρη ότι το website που θα δημιουργηθεί, θα αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμα και τις επιδιώξεις της σε στρατηγικό επίπεδο.

 

Το σημαντικότερο με την Αρχιτεκτονική ενός website, είναι η δυνατότητα βελτιστοποίησης προς την κατεύθυνση που ορίζει η συμπεριφορά των επισκεπτών.

 

Το A/B testing μας βοηθάει να καταλάβουμε ποια elements του site αποδίδουν και ποια όχι, ώστε να κάνουμε τις αλλαγές που θα φέρουν περισσότερα conversions και τελικά μεγαλύτερο revenue.

Για ποιό λόγο χρειάζονται οι B2B σωστό Site Structure;

 • Καθιέρωση προδιαγραφών σχεδίασης.

 • Δημιουργία περιεχομένου που προωθεί τα conversions.

 • Έρευνα keyword και on-page SEO σύμφωνα με τη στρατηγική.

 • Βελτιστοποίηση του interface βάσει της διάδρασης των χρηστών.

 • Άμεση στόχευση του ιδανικού αγοραστή & συνεχόμενη αύξηση των leads.

Διευκολύνετε την πλοήγηση με

Σωστό UX σχεδιασμό

Έρευνες έδειξαν ότι με σωστό σχεδιασμό ιστοσελίδων:

 

 • Προκύπτουν 14% περισσότερα leads
 • Αυξάνεται η κερδοφορία κατά 12%

 

Μάθετε περισσότερα για το Website Marketing
Digitale Services - Στρατηγική Site

Web Στρατηγική & Inbound

Το Website Marketing ως μέρος της Διαδικασίας μας

Ένα σωστό sitemap και ένα design που διευκολύνει τα conversions, δεν είναι ο μόνος ρόλος του Website Strategy. Από τη στιγμή που ένα conversion ολοκληρώνεται, τίθεται σε εφαρμογή μια κυκλική Inbound διαδικασία για την εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Μέσα από ένα website, που ακολουθεί τις Inbound αρχές, ο πελάτης συνεχίζει να ανακαλύπτει περιεχόμενο με αξία, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα σας. Εκεί βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες για το πως να αξιοποιήσει καλύτερα τα προϊόντα σας, αιτείται πρόσθετες υπηρεσίες ή συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, που παρέχει σε πελάτες η εταιρεία σας.

 

Η Inbound μεθοδολογία στηρίζεται στο feedback από πλευράς των πελατών σας και, μέσω του Website Architecture, αποκαλύπτει ποιες ενέργειες θα αναβαθμίσουν τη διαδικτυακή σας παρουσία. Δίνοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες και πελάτες να αλληλοεπιδράσουν πολυεπίπεδα με το εταιρικό website, αξιοποιείτε πραγματικά δεδομένα, για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και την κερδοφορία της.

Κόστος υπηρεσιών
Ας ξεκινήσουμε μαζί

Τον σχεδιασμό ενός user-friendly website

Ολοκληρωμένες digital

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες που λειτουργούν ως κρίκοι της Inbound αλυσίδας και παράγουν μόνο ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα