Services

B2B SEO

Οργανικό traffic με αξία

Όλοι όσοι ψάχνουν αυτά που προσφέρετε, θα μπορούσαν να είναι πελάτες σας. Γι’ αυτό και το SEO αποτελεί ένα από τα υψηλότερα σε ROI B2B κανάλια.

 

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του  Β2Β SEO και εμφανιστείτε ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων. Επιτρέψτε στην επιχείρησή σας να γίνει ανιχνεύσιμη από άτομα που ήδη την αναζητούν και κερδίστε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μέσα από τις οργανικές αναζητήσεις των χρηστών.

Η μέθοδός μας
Οργανική αύξηση traffic

Οι SEO υπηρεσίες μας

Με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO, η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα των search engines.

 

Όμως, το Search Engine Optimization δεν είναι μόνο ένας μηχανισμός που βελτιώνει τα rankings στα SERPs και φέρνει οργανικό traffic στις σελίδες σας.

Το SEO συνδυάζει τα αποτελέσματα των search engines με τους επιχειρησιακούς στόχους, βοηθά στο lead generation και παίζει κομβικό ρόλο στην αύξηση του revenue.

 

Υλοποιώντας το σωστό content strategy και δημιουργώντας SEO optimized content, δίνετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να προσελκύει νέο κόσμο που αναζητά σχετικές υπηρεσίες.

Μια B2B στρατηγική SEO περιλαμβάνει:

 • Content Strategy & Keyword research

  Έρευνα των κατάλληλων θεματικών αλλά και λέξεων-κλειδιών για την ενσωμάτωσή τους στη δομή του website.

 • SEO website audit

  Αναγνώριση προβληματικών σημείων της ιστοσελίδας και προτάσεις για τεχνική βελτιστοποίηση.

 • On-page και local SEO

  Βελτιστοποίηση SEO επιμέρους σελίδων του site και βελτιστοποίηση για επιχειρήσεις τοπικού χαρακτήρα.

 • SEO friendly UX web-design

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας που βασίζεται στην εμπειρία του χρήστη και στις βέλτιστες SEO πρακτικές.

Θέλετε να κάνετε στο site σας

Δωρεάν SEO ανάλυση;

Διαχρονική επένδυση που φέρνει ποιοτικό traffic

B2B & SEO

Με τη δύναμη του SEO, μια B2B επιχείρηση καταφέρνει να προσελκύσει τους σωστούς επισκέπτες στο website της. Έτσι, οι επισκέπτες αυτοί θα μετατραπούν ευκολότερα σε ποιοτικά leads και μετέπειτα σε πελάτες.

 

Το περιεχόμενο του εταιρικού website αποτελεί πρώτο πλάνο μιας SEO στρατηγικής. Εφαρμόζοντας βέλτιστες on-page SEO πρακτικές, το περιεχόμενο του website της επιχείρησης γίνεται εύκολα ανιχνεύσιμο από τους ενδιαφερόμενους.

 

Ακολουθώντας SEO optimized δομή και linking strategies, αυξάνεται η αξιοπιστία της επιχείρησης και σταδιακά αναγνωρίζεται από το κοινό της ως αυθεντία στο αντικείμενο δραστηριότητας.

Για ποιό λόγο οι B2B χρειάζονται SEO ενέργειες στη σελίδα τους;

 • Προσέλκυση επισκεπτών στο website.

 • Αύξηση ανιχνευσιμότητας.

 • Καθιέρωση της επιχείρησης ως thought leader του κλάδου.

 • Απόκτηση περισσότερων high-value leads.

Traffic & leads με αξία

Με τη βοήθεια του SEO μπορείτε να το πετύχετε

Στατιστικές έρευνες αναφέρουν ότι τα πέντε κορυφαία οργανικά αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων λαμβάνουν το:

 

 • 67.6% όλων των clicks που γίνονται μετά από κάθε αναζήτηση.

 

Κάνουμε τις μηχανές αναζήτησης να δουλέψουν για εσάς και να σας φέρουν high-quality leads. Κερδίστε περισσότερους πελάτες από οργανικά αποτελέσματα και κρατήστε τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης στην κορυφή.

Κλείσε online meeting
Digitale Services - B2B SEO

SEO & Inbound μεθοδολογία

Το SEO ως μέρος της διαδικασίας μας

Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια και μια επένδυση που συνδέεται με το σύνολο της Digital Marketing στρατηγικής. Λειτουργεί ως φορέας υλοποίησης της Inbound μεθοδολογίας, αφού είναι η διεργασία που ενώνει το περιεχόμενο με τον τελικό αποδέκτη.

 

Εάν έχετε δουλέψει σκληρά για τη δημιουργία της επιχείρησής σας, ήρθε η στιγμή να τη δείτε να αναπτύσσεται, μέσα από έξυπνες SEO προσεγγίσεις. Τα social media, το blogging και η Inbound μεθοδολογία βαδίζουν μαζί, ακολουθώντας μια μακροπρόθεσμη στρατηγική επιτυχίας στο ψηφιακό αποτύπωμα μιας B2B επιχείρησης.

 

Για να επικρατήσει η επιχείρησή σας στις αναζητήσεις των χρηστών, δημιουργούμε στρατηγικές που διέπονται από την πρόθεση αναζήτησης (User Intent). Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος, ανάλογα σε ποιο στάδιο της αναζήτησής του βρίσκεται, ανακαλύπτει το κατάλληλο περιεχόμενο και πλοηγείται στις σελίδες σας, με μια φυσική προς το conversion ροή.

Δωρεάν έλεγχος SEO
Αποκτήστε τους δικούς σας

Inbound Marketing συνεργάτες

Ολοκληρωμένες digital

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες που λειτουργούν ως κρίκοι της Inbound αλυσίδας και παράγουν μόνο ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα