Services

Linkedin Sales

LinkedIn ένας νέος τρόπος προσέλκυσης leads

To Social Selling είναι μία νέα προσέγγιση στον κόσμο των πωλήσεων που επιτρέπει στους πωλητές να στοχεύουν με ακρίβεια τους κατάλληλους ενδιαφερόμενους και να δημιουργούν σχέσεις μαζί τους μέσω κοινωνικών δικτύων, όπως το LinkedIn.

 

Με την ενσωμάτωση του LinkedIn Sales στη διαδικασία πωλήσεων, επιτρέπετε στην επιχείρησή σας να δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με ένα δίκτυο δυνητικών πελατών.

 

Όταν εφαρμόζεται σωστά και με μέθοδο, η πώληση μέσω του LinkedIn αντικαθιστά με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας outbound πρακτικές, όπως το cold call.

Ο σύγχρονος αγοραστής απαιτεί σύγχρονο πωλητή

LinkedIn Social Selling

Το Social Selling αναπτύχθηκε πολύ με την έντονη διείσδυση των επαγγελματικών δικτύων στην καθημερινότητα μας, με κυρίαρχο το LinkedIn, αποτελεί τρόπο προσέλκυσης ενδιαφερομένων και πώλησης, μέσω αξιοποίησης των επαφών σας.

 

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνετε να συνδεθείτε με στοχευμένες επαφές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, να ανοίξετε διάλογο μαζί τους και τελικά να επιτύχετε τους στόχους πωλήσεών σας.

Το LinkedIn Social Selling δεν αφορά μόνο την προσθήκη νέων επαφών στη λίστα σας. Έχει να κάνει με το πώς θα τους προσφέρετε γνώση και ενημέρωση, ώστε να παρουσιάσετε την υπηρεσία ή το προϊόν σας, ως λύση σε ένα πρόβλημα ή μία ανάγκη τους. Όταν το κάνετε αυτό, είναι πιο πιθανό να χτίσετε εμπιστοσύνη και δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

 

Εάν δεν έχετε ακόμη ενσωματώσει τις πωλήσεις κοινωνικής δικτύωσης στο sales pipelines σας, πιθανότατα χάνετε μια πολύ σημαντική πηγή προσέλκυσης prospects.

Για ποιό λόγο χρειάζονται οι B2B το LinkedIn Social Selling;

 • Εστίαση στις σωστές επαφές

  Δε χάνετε πια χρόνο με μη ποιοτικούς ενδιαφερόμενους, ούτε με cold calls που ψάχνατε στην τύχη τον decision maker. Μέσω του social selling εντοπίζετε εσείς τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια σας (ρόλος στην εταιρεία, seniority, χρόνια εμπειρίας, τομέας) και συνδέεστε άμεσα μαζί τους.

 • Μικρότερη ανάγκη για outbound επικοινωνίες

  Μέσω του LinkedIn Sales Navigator ενεργοποιείτε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με νέες ποιοτικές επαφές και αποστολής inmails σε αυτούς. Προσεγγίζετε “ζεστούς” leads αφού πρώτα έχετε αλληλεπιδράσει μαζί τους.

 • Σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη

  Μέσα από τη διαδικασία του social selling, έρχεστε σε επαφή με τους prospects σας είτε απαντώντας σε κάποιο ερώτημά που θέτουν, είτε ανοίγοντας διάλογο για ένα θέμα που τους αφορά, είτε παρουσιάζοντας μία λύση που προσφέρει η εταιρεία σας και ξέρετε ότι έχουν ανάγκη. Έτσι, δείχνετε το expertise σας και τη διάθεσή σας πρώτα να βοηθήσετε και μετά να κάνετε πώληση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Θέλετε να συμπεριλάβετε το

Linkedin Sales στο πλάνο σας;

Πετύχετε στόχους μέσω LinkedIn

Oι LinkedIn Sales Υπηρεσίες μας

Σκοπός μας στην Digitale είναι να σας μυήσουμε στη φιλοσοφία του social selling και να κάνουμε το LinkedIn να δουλεύει σαν ένας αγωγός εύρεσης νέων leads και διαχείρισής τους.

 

Συγκεκριμένα, σας εκπαιδεύουμε στη φιλοσοφία και τη στρατηγική του LinkedIn Sales, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα και τα εργαλεία πωλήσεών του.

 

Αυτό περιλαμβάνει θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση του τμήματος πωλήσεων στον τρόπο προσέγγισης & επικοινωνίας που πρέπει να ακολουθεί, καθώς και στον αυτοματισμό της διαδικασίας με συγκεκριμένα tools.

 

Οι LinkedIn Sales υπηρεσίες μας:

 • LinkedIn Sales Profile Training

 • Εστίαση στις σωστές επαφές

 • Διαδικασίες πώλησης & επικοινωνίας

 • LinkedIn Sales Navigator & automation tools

LinkedIn

Στατιστικά Πωλήσεων

Με τη χρήση του LinkedIn  και του Sales Navigator οι Sales Leader είχαν τα εξής αποτελέσματα:

 

 • +15% περισσότερες ευκαιρίες πωλήσεων συγκριτικά με τους παραδοσιακούς τρόπους.
 • +42% μεγαλύτερες συμφωνίες
 • + 59% έπαιξε ρόλο στα συνολικά τους έσοδα.
Ας μιλήσουμε για LinkedIn
Digitale Services - Linkedin Sales

Social Selling & Inbound

Tο LinkedIn Sales ως μέρος της Διαδικασίας μας

Η κοινωνική πώληση είναι μία τακτική Inbound Sales που μοιάζει πολύ με το lead nurturing. Αντί για ψυχρές κλήσεις, και άμεση πώληση, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Inbound μεθοδολογίας και του Social Selling, μπορείτε να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε με δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες, μέσω του LinkedIn.

 

Η εμπλοκή σας μαζί τους καλλιεργεί σχέσεις και χτίζει δεσμούς εμπιστοσύνης. Έτσι, δεν μιλούν με μία απρόσωπη εταιρεία αλλά με έναν πωλητή που γνωρίζουν και εμπιστεύονται για τις δεξιότητες και την εμπειρία του.

 

Μέσω του HubSpot Sales, του LinkedIn Sales Navigator, σας βοηθάμε να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πωλήσεων και να εντάξετε το Social Selling στις μεθόδους πωλήσεών σας.

Εκπαιδευτείτε σήμερα στο LinkedIn Sales
Ας χτίσουμε μαζί το πλαίσιο

LinkedIn Selling της επιχείρησής σας

Ολοκληρωμένες digital

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες που λειτουργούν ως κρίκοι της Inbound αλυσίδας και παράγουν μόνο ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα