Services

Digital Sales Tools

Ακόμη και οι καλύτερες ομάδες πωλήσεων χρειάζονται ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Πίσω από μία επιτυχημένη πώληση κρύβονται πολλοί παράγοντες. Στη σύγχρονη αγορά, ένας εκπρόσωπος πωλήσεων, πέρα από γνώσεις και πειθώ, χρειάζεται να έχει ενσυναίσθηση, κίνητρο και τα σωστά εργαλεία.

 

Το ανθρώπινο στοιχείο των πωλήσεων δεν απαλείφεται ποτέ – αυτό είναι γεγονός.

 

Αλλά εδώ συνυπάρχει και ένα άλλο γεγονός: Η διαδικασία αγοράς και επιλογής προμηθευτή, ξεκινά πλέον από το διαδίκτυο. Οι επαγγελματίες πωλήσεων το γνωρίζουν καλά και πλέον έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία υπέρ τους.

MarTech stack

B2B Sales Tools

Στην Digitale χρησιμοποιούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία πωλήσεων που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη ροή σας, να βελτιώσετε την απόδοση της ομάδας σας, να αυτοματοποιήσετε κουραστικές εργασίες ή να αλλάξετε τη διαδικασία πωλήσεών σας.

Πάνω σε αυτά σας εκπαιδεύουμε και τα εντάσσουμε στο sales pipeline σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να αυτοματοποίησετε πωλησιακές διαδικασίες.

Μερικά από τα εργαλεία μας για υποστήριξη πωλήσεων:

 • HubSpot Sales CRM

  Δε γίνεται να μιλάμε για διαδικασίες πωλήσεων & νέους ενδιαφερόμενους και να μην υπάρχει CRM. Απλά πρέπει να είναι σύγχρονο, cloud, mobile και εύκολο στη χρήση του.

   

  Έτσι δε γίνεται να αφήσουμε έξω μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες λύσεις το Hubspot Sales CRM.

   

  HubSpot Sales CRM

   

  Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο έρχεται να οργανώσει όλους τους εμπλεκόμενους στο τμήμα πωλήσεων. Από τους νέους leads μέχρι και την αποστολή προσφοράς σε ένα σημείο, από αυτόματα tasks, reminder, online calendar, παρακολούθηση email και πραγματικά πολλά ακόμα.

   

  Βάλτε τα θεμέλια για έναν σύγχρονο τρόπο πωλήσεων.

   

   

 • Website Lead Identification

  Λιγότερο από το 10% των επισκεπτών του site σας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Αυτή η τεχνολογία έρχεται να καλύψει το υπόλοιπο 90%.

   

   

  Αναγνωρίζει τις εταιρείες που επισκέφθηκαν το sites, τους decision makers με τα στοιχεία τους, το linkedIn profile τους, στοιχεία για την εταιρεία τους, καθώς και για ποια προϊόντα ή υπηρεσίες ενδιαφέρθηκαν.

   

  Μία έτοιμη λίστα με “ζεστούς” leads που σας γνωρίζουν ήδη και το τμήμα πωλήσεων μπορεί να προσεγγίσει από μόνο του.

 • Sales Video Selling

  Όταν μιλάμε για έναν σύγχρονο τρόπο πωλήσεων δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε το Virtual Selling Video. Αυτή η τεχνολογία διευκολύνει τις εξ’ αποστάσεως πωλήσεις & είναι ιδανικό για lead nurturing στις B2B.

   

  Virtual Selling

   

  Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο πωλήσεων για τους υποψήφιους πελάτες με λίγα μόνο clicks & ενσωματώστε το εύκολα στο email σας, LinkedIn και όπου αλλού θέλετε.

   

  Ξεχωρίστε από τα βαρετά emails , δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης, παρακολουθήστε τις κινήσεις τους & αυξήστε το ποσοστό κλεισίματος έως και 45%

   

  Είναι ο καλύτερος τρόπος για τις ομάδες πωλήσεων να εξηγήσουν τα προϊόντα τους και τελικά να κλείσουν τη συμφωνία.

 • Outbound Lead Generation

  Βρείτε εύκολα το όνομα, το email ή και το τηλέφωνο του decision maker ανά κλάδο, χώρα, θέση ή εταιρεία και έλατε σε επαφή μαζί του.

   

   

  Αυτοματοποιήστε την αποστολή sales emails μέσω drip campaigns και ενισχύσετε τις πωλήσεις.

 • Εργαλείο εύρεσης και επικύρωσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης

  Τέτοιου είδους εργαλεία σας επιτρέπουν να βρείτε επαγγελματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δευτερόλεπτα και να συνδεθείτε με τα άτομα που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας.

   

  Ακόμη, σας επιτρέπουν να “καθαρίσετε” τη λίστα με τα emails σας ώστε να αποφύγετε το υψηλό bounce rate αλλά και να μην πληρώνετε άδικα για επαφές που δεν θα δουν ποτέ κάποιο από τα emails σας.

Ήρθε η ώρα να πούμε μία διαφορετική ιστορία για τις πωλήσεις

MarTech Sales Tools

Δώστε αξία στην επιχείρησή σας

Ενισχύστε τις πωλήσεις

Οφέλη για το τμήμα πωλήσεων:

Η τεχνολογία αλλάζει το παιχνίδι των πωλήσεων.

Συμβουλή

Η ικανότητα μιας εταιρείας να χρησιμοποιεί νέα εργαλεία είναι πλέον μια αναγκαιότητα για τη λειτουργία μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης.

 

Οι οργανισμοί πρέπει να είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις διαφορετικά κινδυνεύουν να μείνουν πίσω.

Digitale Services - Digital Sales Tools

Κάντε το επόμενο βήμα

Η Διαδικασία μας

Αρχικά, κάνουμε ένα διεξοδικό Discovery call για να εντοπίσουμε ανάγκες & δυσκολίες του τμήματος πωλήσεων και να μας καθορίσετε τους στόχους σας. Κατόπιν ετοιμάζουμε το GamePlan σας με τα εξής βήματα:

 1. Καταγραφή των αναγκών του τμήματος πωλήσεων
 2. Ορισμός διαδικασίας με mindmap
 3. Επιλογή των κατάλληλων sales tools
 4. Set up από την ομάδα μας
 5. Δημιουργία templates επικοινωνίας
 6. Εκπαίδευση των πωλητών
 7. Έλεγχος διαδικασίας
 8. Δημιουργία custom reporting ανά job role
 9. Συμβουλευτική & Υποστήριξη
Σας ενδιαφέρει ;

Ολοκληρωμένες digital

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες που λειτουργούν ως κρίκοι της Inbound αλυσίδας και παράγουν μόνο ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα